Stiri mondene

Elena Gheorghe, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Acum că toată lumea e bine, sunt și eu aptă să zâmbesc”

Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19
Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19 [Sursa foto: Instagram]
Elena Gheorghe a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România! În urmă cu câteva zile,
frumoasa artistă și-a anunțat fanii din mediul online că întrega familie a fost infectată cu
COVID-19 și au fost nevoiți să treacă prin clipe de coșmar. Conform spuselor sale, unii dintre ei au făcut o formă mai gravă a bolii, alții au scăpat cu simptome ușoare. Mai mult, cineva drag nu a mai putut fi îngrijit acasă, iar când au vrut să se ducă la spital, s-au confruntat cu toate problemele sistemului sanitar din România.

Recent, Elena Gheorghe a revenit pe rețele sociale și i-a asigurat pe fani că s-a recuperat. De asemenea, vedeta le-a dezvăluit acestora că s-a întors la muncă și le pregăteşte multe surprize frumoase.

Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19
Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19[Sursa foto: Instagram]

„Mi-a fost foarte dor de voi. Mi-a fost dor să fiu aici pe InstaStory.  Începând de astăzi voi fi prezentă pe fiecare zi. Acum că toată lumea e bine, sunt  și eu aptă să zâmbesc cu gura până la urechi și să vă transmit starea de bine pe care reușeam  să o transmit în trecut. Am multe surprize pentru voi”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor ei, pe InstaStory.

Elena Gheorghe a trecut prin momente grele, după ce 11 membri ai familiei s-au infectat cu COVID-19

După trei săptămâni de la infectare, Elena Gheorghe și-a făcut curaj și a povestit clipele grele prin care a trecut.

Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19
Elena Gheorghe prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19[Sursa foto: Instagram]

 ” Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți. Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentrut că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții.”  Citește continuarea aici.