Stiri

Neversea 2023: Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scenă

Neversea 2023: Lista primilor artiști confirmați care vor urca pe scenă
Neversea 2023 [Sursa foto: Instagram]
Povestea Neversea continuă în 2023 cu noi surprize. Organizatorii festivalului au anunțat primii artiști care vor urca pe scena de la malul mării.

Neversea este unul dintre cele mai așteptate festivaluri din anul 2023, iar organizatorii au anunțat deja foarte multe surprize. Festivalul de la malul mării a ajuns la cea de-a 5-a ediție și va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanţa. Anul acesta, celebrul festival   va aduce artiști în premieră în România, precum și mulți artiști români. Iată lista completă. 

Citește și: A fost lansat trailerul filmului ”The Flash”. Când va avea loc premiera în cinematografe?

Neversea 2023: Lista primilor artiști confirmați care vor urca pe scenă
Neversea 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Neversea 2023. Primii artiști de la festivalul Neversea au fost anunțați

Artiștii confirmați la Neversea 2023

Povestea Neversea continuă în 2023 cu noi surprize. Organizatorii au transmis printr-un comunicat de presă la ce trebuie să se aștepte toți cei care vor să se distreze la vară la festivalul de la malul mării. 

Neversea 2023: Lista primilor artiști confirmați care vor urca pe scenă
Neversea 2023[Sursa foto: Instagram]

„Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oază de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi. 

Fanii se vor putea încărca cu adrenalină şi fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui şi diverse activităţi interactive, sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare şi băuturi. Organizatorii spun că pregătesc o mulţime de surprize noi cu care îi vor surprinde pe cei care trec pragul festivalului", au anunțat organizatorii festivalului, în comunicat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Neversea Festival (@neverseafestival)

Pe mainstage-ul Neversea 2023 vor urca pe scenă artiști, precum: Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania.

Scena ARK prezintă în această vară cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop și dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi.

Citește și: Summer Well 2023: Ce artiști internaționali au fost anunțați pentru a 12-a ediție! Cap de afiș sunt Florence+ The Machine

Cât costă abonamentele la Neversea 2023

Începând cu data de 11 februarie, pentru ediția din acest an, sunt disponibile trei tipuri de abonamente:

  • General Acces Basic (abonament pe patru zile) -  109 euro+ taxe

  • General Access Risk Free (abonament pe patru zile) -  119 euro+ taxe

  • VIP (abonament pe patru zile) -  209 euro+ taxe

Cei interesați să participe și la UNTOLD   și Massif pot cumpăra un pachet care cuprinde abonamente la toate cele trei festivaluri, la prețul de  299 euro+ taxe.