Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor petrece Paștele împreună în Republica Moldova: „A doua mea familie”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Edward Sanda și Cleopatra Stratan [Sursa foto: Facebook]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor să mai piardă niciun minut atunci când vine vorba de relația lor, astfel că cei doi fac pași importanți. Cei doi artiști vor petrece Paștele împreună.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează cel mai tânăr cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar toamna trecută, artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan. În prezent, atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan sunt pregătiți să facă mare pas. 

În ziua de Paște, Edward Sanda o să fie în Republica Moldova, alături de iubita sa și de familia artistei.

„Voi începe la Chișinău, alături de a doua mea familie și apoi, eu și Cleopatra ne vom întoarce împreună la București și vom sărbători încă o dată, și cu ai mei!”, a povestit Edward Sanda.

Edward Sanda
Edward Sanda[Sursa foto: Facebook]

În continuare, Edward Sanda le-a dezvăluit fanilor că este fericit că o să ia parte la toate pregătirile de Paște din casa socrilor, spunând că are experiență.

Potrivit spuselor sale, în copilărie îi plăcea să stea lângă mama sa, atunci când pregătea coșulețul de Paște. Totodată, artistul respecta cu strictețe toate ritualurile cu privire la sărbătoarea de Paște, alături de prietenii săi.

Edward Sanda
Edward Sanda[Sursa foto: Facebook]

Aș vrea acum să mă laud că știu, la rândul meu, să vopsesc cele mai frumoase ouă! Dar, deși am încercat, niciodată nu mi-au ieșit așa cum îmi doream”.

Însă, optimist din fire, nu se dă bătut cu una, cu două și speră că anul acesta îi va impresiona pe toți. Dacă nu, totuși el are pregătit un as în mânecă, un talent ascuns: știe să aleagă oul câștigător.

Îmi plăcea foarte mult cum ne pregăteam pentru noaptea de Înviere, aveam mereu haine noi pe care le îmbrăcam atunci și plecam împreună cu familia la biserică, să ascultăm slujba. A doua zi, cele mai mari bucurii erau masa petrecută în familie, sosirea Iepurașului cu multe dulciuri și negreșit întâlnirea cu prietenii din cartier special pentru concursul de ciocnit ouă, până seara”,  a mai adăugat artistul.