Stiri mondene

VIDEO. Cleopatra Stratan a reprodus un moment din copilărie alături de tatăl ei: „Tătică... hai să cântăm”

Cleopatra Stratan a reprodus un moment din copilărie alături de tatăl ei
Pe Cleopatra Stratan o știm de când era mică și dacă vrei să ți-o reamintești pe fetița care cânta „Ghiță”, află că artista tocmai a refăcut un video din copilărie.

Cleopatra Stratan este în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă și a devenit cunoscută publicului larg drept fetița cu valiza care cântă „Ghiță”. Artista a devenit cunoscută cu ajutorul tatălui ei care i-a călăuzit pașii în muzică, însă la un moment dat a dispărut din industrie. A revenit în urmă cu un an când am dat nas în nas cu o Cleopatra adolescentă, foarte frumoasă și sexy, care i-a furat inima lui Edward Sanda pe viață, după cum spun chiar ei. 

Cleopatra Stratan a reprodus un moment din copilărie alături de tatăl ei

Cleopatra Stratan, dialog haios alături de tatăl ei 

Nu doar nouă ne este dor de micuța Cleopatra Stratan, ci și ei, din cât se pare. Cântăreața a refăcut o scenă din copilăria ei alături de tatăl ei. Videoclipul a fost filmat pe vremea când Cleopatra avea doar 3 anișori, replicile și mimica micuței au fost repetate în toatlitate de adolescenta Cleopatra. Dialogul dintre cei doi este de-a dreptul palpitant, iar replica de final a Cleopatrei ne-a dat gata. 

Cleopatra Stratan a reprodus un moment din copilărie alături de tatăl ei

Cleopatra Stratan: Tătică, la Zuzu, am ținut în mine.

Pavel Stratan: Așa trebuie!

Cleopatra Stratan: Nu caști gura. Tu crezi că oamenii cască gura?

Pavel Stratan: Nu.

Cleopatra Stratan: Hai să cântăm! 

Însă nu doar pe noi ne-a dat gata replica de final, ci și pe fanii artistei care au remarcat în comentarii cât de serioasă era Cleopatra în momentul în care i-a spus tatălui ei să cânte alături de ea: „Îmi place la nebunie" hai să cântăm"😂😂😉 dulce de tot”, „O zis ca: hai s cântăm 🤣🤣🤣 așa serioasă”, „Mamăăăă.... da ce frumos... am vizionat acest filmuleț cred ca de vo 20 de ori... si oricum zimbetul era pînă la urechi....😂😍”, au fost câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)