Stiri

Edward Sanda, despre melodia care l-a făcut celebru: „O doctoriță a operat pe melodia mea”

Edward Sanda, despre melodia care l-a făcut celebru: „O doctoriță a operat pe melodia mea”
Edward Sanda a vorbit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” despre cariera sa artistică, copilăria, dar și despre relația sa cu Cleopatra Stratan.

Edward Sanda a devenit celebru în urmă cu trei ani când în mai se lansa piesa „Doar pe a ta” cu Ioana Ignat. Melodia a intrat rapid la inima ascultătorilor datorită vocii calde a celor doi artiști, dar mai ales flueratului de la refren.

Despre melodia care l-a făcut celebru, Edward Sanda spune că nu se aștepta ca piesa să aibă un impact atât de mare.

„Nu m-am așteptat niciodată că o să explodeze pentru că eu eram no name și nu mă știa nimeni. Am lansat prima piesă, nu știam dacă o să intre la radio, m-am gândit o să placă la lume, dar nu m-am gândit că o să intre la radio.

Mama mea care lucra în domeniul medical mi-a spus la un moment dat că o doctoriță a operat pe piesa mea. Mi s-a părut wow. Efectiv m-am blocat, nu am mai știut ce să zic. Și m-am gândit ce emoție transmite. Eu nu simțeam chiar așa pentru că auzit-o de foarte multe ori și înainte să o lansez, nu mai avea impact asupra mea”, a spus Edward Sanda la Invitatul de 12. 

Edward Sanda, dezvăluiri nebănuite despre copilăria sa. Nu cânta cu vocea 

Surprinzător sau nu, Edward Sanda nu și-a început cariera cântând cu vocea, ci la tobe. Artistul a spus că și-a improvizat primele tobe, fapt care i-a adus la disperare pe vecini. 

„Eu în copilărie nu cântam cu vocea, am început să cânt prima dată la instrumente muzicale cum ar fi tobele. Am fost topoșar în mai multe formații, patru sau cinci formații de rock. Eram rocker când eram mic. Eram influențat de colegii de trupă ei fiind mai mari decât mine. Eu aveam 10 ani, ei aveau 18. Mă influența cumva toată treaba asta până am început și eu să ascult.

Ai mei nu aveau posibilitatea să-mi cumpere tobe și mi-am improvizat din niște cartoane, table și găleți de vopsea și două bețe din copac, mi-am făcut eu acolo în spatele blocului și țin minte că am înnebunit toți vecinii. Veneau vecinii la noi la ușă și îmi spuneau să mă opresc pentru că se auzea în tot cartierul. Era concert live non stop”, a mai povestit artistul la Invitatul de 12.