Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, apariție incendiară! Cum au reacționat fanii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au fotografiat în cea mai incendiară ipostază de până acum.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai tânăr cuplu din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi îndrăgostiți au publicat pe rețelele sociale o imagine în care sunt surprinși sărutându-se în piscină. Alături de imagine, artista a scris „ Blue evening” .Felul în care s-au fotografiat în timp ce se aflau în piscină a fost o adevărată surpriză pentru fani. 

„Frumoșilor/ Superbi/ Ce drăguți sunteți/   Sunteți minunați! Multă sănătate și fericire!/ Adorrrrr maxim/ Tineri și îndrăgostiți/ Vai da ce de frumoși/ Frumoșii mei”,  au

fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Din păcate, nu toată lumea a fost de acord cu fotografia Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda, susținând că este mult prea intimă pentru a fi postată pe internet. „ Ce rost își au astfel de poze? Intimitatea unei relații ar trebui sa fie sfântă./   Ma bucur pentru frumoasa voastra relatie Dar astfel de poze intime nu isi au locul pe retelele de socializare. Da’ esti tanara fetita, mai ai de invatat multe:)/ Mai încet tinerii, noi aici încercăm să adormim”,  au scris fanii nemulțumiți de imagine. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie când a împlinit 18 ani. Ba mai mult, tânăra își dorea enorm de mult să se logodească cu Edward Sanda. Artista a mărturisit că Edward este singurul ei iubit și că a simțit de la început că el este primul și ultimul bărbat pe care o să-l iubească pentru totdeauna.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă”,   a spus Cleopatra Stratan.