Stiri mondene

Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită! A plecat dintre noi când erau doar nişte copii

Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită
Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită [Sursa foto: Facebook]
Edward Sanda a vorbit cu tristeţe despre prima lui iubită pe care a avut-o în adolescență.

Edward Sanda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cleopatra Stratan, cea pe care o vede deja soția lui. Cei doi artiști au o vârstă fragedă, dar asta nu îi împiedică să-și întâmeieze o familie.

Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită
Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită[Sursa foto: Facebook]

Toate merg ca pe roate în relația lor și nu au nimic să-și reproseșze, dar iată că artistul a avut în trecut o relație care nu a mers așa cum s-ar fi așteptat.

Iar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că cei doi nu s-ar fi înțeles bine, ci pentru că a avut loc o tragedie. Mai exact, iubita lui Edward Sanda a murit din cauza unor gaze pe care le-a inhalat fără să-și dea seama. Artistul a vorbit despre tragedia care l-a marcat în cadrul unei emisiuni tv.

Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită
Edward Sanda, dezvăluiri despre prima lui iubită[Sursa foto: Facebook]

„Eram în clasa a VIII-a. Eram în weekend și trebuia să ieșim în oraș. Trebuia să ieșim mai mulți, printre care și ea. M-a sunat o colegă să mă întrebe ce face, că nu răspundea la telefon.

L-am sunat pe tatăl ei și el nu știa nimic pentru că nu era acasă. Peste câteva ore m-a sunat tot colega respectivă și mi-a spus că ea a murit. Nu am realizat a tunci ce s-a întâmplat. Nu am crezut. Și o sunasem toată ziua și nu răspunsese. Vestea m-a lovit ca trenul”, a mărturisit Edward Sanda.

Edward Sanda, mărturiii dureroase despre prima lui iubită 

Cântărețul a mai mărturisit cum s-a stins din viață iubita lui din adolescență.

„Ea își făcea duș, se pregătea să iasă în oraș. Din cauza centralei termice a ieșit gaz, care nu mirosea, și pe care ea nu l-a simțit.  I s-a făcut rău, a leșinat..și.. Eram doar un copil și nu am putut să dorm toată noaptea. Pentru mine era prea greu să înțeleg, să procesez ce s-a întâmplat. M-am resemnat, e trist în continuare, dar asta este viața”, a mai povestit Edward Sanda.