Stiri mondene

Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan: „Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos mod”

Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan [Sursa foto: Instagram]
Edward Sanda a vorbit despre căsnicia sa cu Cleopatra Stratan. Uite ce confesini emoționante a făcut artistul!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai tânăr cuplu din showbiz și pe cei doi îndrăgostiți îi leagă o iubire pură, astfel că se vede cu ochiul liber că sunt extrem de fericiți împreună. Tocmai din acest motiv au decis să demonstreze unei lumi întregi cât de tare se iubesc și s-au căsătorit. Mulți i-au criticat, alții i-au felicitat, dar pentru ei a contat doar fericirea lor. În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, Edward Sanda a vorbit fără „perdea” despre căsnicia pe care o are cu Cleopatra Stratan.

Citeste si: Surpriză imensă pentru fani! Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia cu buline din videoclipul piesei „Ghiță”

„Am avut norocul să fiu plăcut surprins de tot ceea ce mi se întâmplă și să îmi creez propria poveste de dragoste alături de soția mea, care a venit natural și firesc. Nu m-au interesat experiențele altor persoane în ceea ce privește căsnicia, pentru că fiecare om o trăiește și o simte în felul lui! 

Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]

Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme”, a spus Edward Sanda.

Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan
Edward Sanda, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]

Edward Sanda, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soția sa, Cleopatra Stratan, după câteva luni de la nuntă

La câteva luni de la nuntă, Edward Sanda a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarația pe care a făcut-o despre Cleopatra Stratan. Invitați recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, fiica lui Pavel Stratan și partenerul ei de viață au făcut mărturisiri inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiesc.

Citeste si: Edward Sanda, despre relația cu mama Cleopatrei Stratan! Cum se înțelege artistul cu soacra lui: ”Nu mă bag eu, dar mai ajut cu...”

Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare",   a declarat cântărețulEdward Sanda.

Citește continuarea aici!