Stiri mondene

Câți bani ia Cleopatra Stratan pentru un concert?! Suma este imensă

Câți bani ia Cleopatra Stratan pentru un concert?! Suma este imensă
[Sursa foto: Instagram]
La doar 19 ani, Cleopatra Stratan câștigă bani frumoși din muzică. Despre ce sume de bani este vorba?!

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și din Republica Moldova, devenind celebră cu piesa „Ghiță”. Artista a debutat pe scenă la vârsta de trei ani și ajutată fiind de tatăl ei, a primit numeroase premii în muzică: Academia Recordurilor Mondiale a nominalizat-o drept cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert „live”, cea mai bine plătită artistă tânără (10.000

euro pentru o singură melodie – bani pe care i-a donat în scopuri caritabile), cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cea mai tânără interpretă care a înregistrat un "hit" național (o piesă care ajuns locul 1 în tendințe).

Câți bani ia Cleopatra Stratan pentru un concert?! Suma este imensă
Câți bani ia Cleopatra Stratan pentru un concert?! Suma este imensă[Sursa foto: Instagram]

Pentru o perioadă, Cleopatra Stratan a dispărut din viziorul fanilor și nu a mai lansat nicio melodie, dar iată că a revenit la 17 ani și toată lumea rămas uimită de transformarea Cleopatrei Startan.

Vedeta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar de curând a devenit și soția lui Edward Sanda.

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică?! Ia mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan

Pe lângă succesul care constă în premii și recunoștință, Cleopatra Stratan câștigă și sume de bani frumușele. O sursă apropiată a dezvăluit care sunt tarifele artistei, dar și ale lui Edward Sanda.

„Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro pentru un spectacol de 45 de minute. Cleopatra este foarte iubită. A revenit pe scenă acum 2-3 ani, cu piese de dragoste care au prins la public.  În plus, o țară întreagă îi știe piesa "Ghiță", pe care continuă să o interpreteze pe scenă", a mărturisit un organizator de concerte pentru Playtech.