Stiri mondene

Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda: ”M-am temut! Nu am vrut să o influențez”

Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda
Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda [Sursa foto: Captură YouTube]
Pavel Stratan a vorbit despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda. Uite ce dezvăluiri a făcut cunoscutul artist!

În urmă cu câteva luni, Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă şi a trăit, pe viu, cel mai frumos vis al ei. Fiica lui Pavel Stratan și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul şi ultimul bărbat din viaţa ei, aşa că şi-au transformat poveste de iubire, în căsnicie. În prezent, cei doi artiști au devenit unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Edward Sanda și soția sa au de gând să evolueze și să se bucure împreună de cei mai frumoși ani și într-o bună zi să-și întemeieze o familie frumoasă, precum au primit exemplu de la părinții lor.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Pavel Stratan a vorbit despre căsătoria fiicei sale cu alesul inimii ei, Edward Sanda.

Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda
Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda[Sursa foto: Captură YouTube]

Pavel Stratan: ”Mereu am avut încredere în Cleopatra”

Cunoscutul artist a susținut că nu a fost o surpriză pentru el în momentul când Cleopatra a decis să se căsătorească la vârsta de 18 ani. Mai mult, Pavel Stratan a ținut să menționeze că are încredere în ea pentru că își cunoște foarte bine copilul, motiv pentru care și-a susținut fiica în planurile sale, iar căsătoria s-a numărat printre ele. 

Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda
Pavel Stratan, noi declarații despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu a fost o surpriză pentru mine, pentru că eu deja știam multe lucruri, îl cunoșteam și pe Edward. Îmi cunosc foarte bine fiica și nu m-am gândit niciodată la lucrul ăsta când o să facă pasul acesta, dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, cum a fost la părinții mei. Important este ca ei doi să se înțeleagă. Mereu am avut încredere în Cleopatra, dar au fost momente când m-am temut să nu-i spun o părere Cleopatrei cum aș vedea eu lucrurile. Nu am vrut să o influențez, pentru că uneori părinții fac greșeala asta. Pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase i le-am spus de mică. Am toată încrederea în ea!”, a spus Pavel Stratan.