Stiri mondene

Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan: „Pentru mine este perfectă”

Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan
Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan [Sursa foto: Instagram]
Edward Sanda i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste soției sale, Cleopatra Stratan, după câteva luni de la nuntă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai tânăr cuplu din showbiz-ul autohton! Ce doi artiști se bucură din plin de sentimentele pe care le poartă unul față de celălalt, motiv pentru care au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. La câteva luni de la nuntă, Edward Sanda a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarația pe care a făcut-o despre Cleopatra Stratan.

Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan
Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]

Invitați recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, fiica lui Pavel Stratan și partenerul ei de viață au făcut mărturisiri inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. La un moment dat, artistul a fost întrebat dacă ar schimba ceva la soția sa, Edward Sanda  a avut un răspuns de-a dreptul inedit, spunând că pentru el este „perfecțiunea întruchipată”. 

„Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare",  a declarat cântărețulEdward Sanda.

Citeste si: Cleopatra Stratan, dezvăluiri sincere despre relația dintre ea și tatăl său! Artista a izbucnit în plâns: „Este eroul meu! Fără el nu exist”

La rândul său, Cleopatra Stratan i-a răspuns soțului său printr-o declarație la fel de emoționantă, spunând că momentul pe care nu-l va uita din relația lor este atunci când artista a fost cerută în căsătorie.

„Iubesc totul la Edward, iar momentul meu preferat din relație a fost când m-a cerut în căsătorie",  a spus Cleopatra Stratan.

Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan
Edward Sanda, declarații emoționante despre soția sa, Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]
 

Întrebat care este partea preferată a corpului soției sale, Edi s-a bâlbâit puțin, dând de înțeles că nu se poate spune pe post, însă până la urmă s-a mulțumit doar să arate în zona bustului, dezamăgind-o pe soția sa. Cleopatra Stratan avea impresia că Edward iubește cel mai mult buzele sale. 

Cleopatra Stratan, acuzată că s-a grăbit în relația cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se sfiesc să își expună dragostea pe rețelele sociale, acolo unde primesc în mod constant cuvinte de laudă din partea fanilor. De altfel, în mediul online au apărut și comentarii răutăcioase cu privire la căsătoria celor doi artiști. Majoritatea internauților susțin că tânăra artistă s-a grăbit să ajungă în fața altarului. La vederea mesajelor, Cleopatra Startan a decis să le transmită un mesaj.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre cele mai emoționante momente de la nunta lor: „Când a venit tăticul ei cu ea la braț...”

„Cică suntem “Cel mai grăbit cuplu”! Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!", a scris artista.

Citește continuarea aici!