Stiri

Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun: ”De ce să nu profit de oportunitatea asta?"

Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun
Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun
Elton John i-a propus lui Ed Sheeran să lanseze o piesă de Crăciun. Primele declarații ale artistului britanic!

Ed Sheeran și Elton John își unesc forțele și le pregătesc fanilor o surpriză muzicală de Crăciun! În cadrul unui interviu la Radio, artistul britanic a făcut primele declarații referitoare la posibila colaborare. Conform spuselor sale, Elton John a fost cel care i-a propus lui Ed Sheeran să înregistreze împreună o piesă de Crăciun. Dacă inițial, Ed Sheeran a considerat că piesa propusă de Elton John nu i se potrivește, în cele din urmă a acceptat. 

”Elton John m-a sunat de Crăciun ca să-mi zică "Crăciun fericit!". Elton mă sună aproape în fiecare zi (a glumit Ed). Mi-a spus:<< "Step Into Christmas" e pe locul 6 în topuri! Vreau să mai fac o piesă de Crăciun- vrei să o înregistrezi cu mine?>>(...) Nu știi dacă o să mai fii aici mâine, totul se poate schimba peste noapte. S-ar putea să nu mai fiu aici mâine. De ce să nu profit de oportunitatea asta?", a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun
Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun[Sursa foto: Instagram]

Ed Sheeran lansează un nou  album de studio, intitulat"="

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lumea! Artistul britanic care a rupt toate topurile va reveni în această toamnă, mai exact pe 29 octombrie cu albumul ”Equals”. Artistul britanic a făcut primele declarații despre noul material! 

Cel de-al patrulea album de studio,"=", apare pe 29 octombrie(...). Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți", a declarat Ed Sheeran.

Ed Sheeran a lansat ”Visiting Hours”, una dintre piesele de pe albumul ”Equals”

”Visiting Hours” este una dintre cele 14 piese care vor fi pe albumul ”Equals”. În timpul unui live pe Instagram, Ed Sheeran le-a dezvăluit fanilor că aceasta nu este singura piesă de care se vor bucura fanii înainte de marea lansare a albumului.

”Noul meu single se numește ”Visiting Hours” și l-am scris pentru prietenul meu Michael, care s-a stins din viață anul trecut. Dacă precomandați albumul veți putea asculta piesa asta, ea fiind disponibilă și ca single pe toate platformele. Urmează multă muzică, dar pentru moment sper că sunteți la fel de entuziasmați de lansarea acestui album ca și mine", a scris Ed Sheeran pe Instagram. Citește continuarea aici.