Stiri

Ed Sheeran, recompensat cu trofeul GQ Men Of The Year, la categoria Solo Artist

Ed Sheeran, recompensat cu trofeul GQ Men Of The Year, la categoria Solo Artist
Ed Sheeran, recompensat cu trofeul GQ Men Of The Year, la categoria Solo Artist
În cadrul ceremoniei de la Tate Modern, Ed Sheeran a fost desemnat bărbatul anului în muzică, fiind recompensat cu trofeul GQ Men Of The Year.

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume. Artistul britanic care a rupt toate topurile muzicale a fost desemnat bărbatul anului în muzică, fiind onorat cu trofeul GQ Men Of The Year, la categoria Solo Artist, în cadrul ceremoniei de miercuri seară de la Tate Modern din Londra. 

Ed Sheeran a lansat ”Visiting Hours”, una dintre piesele de pe albumul ”Equals”

Ed Sheeran le-a făcut o bucurie fanilor și a lansat una dintre piesele de pe albumul ”Equals” care se bucură și de un videoclip.

”Visiting hours” este una dintre cele 14 piese care vor fi pe albumul ”Equals”. În timpul unui live pe Instagram, Ed Sheeran le-a dezvăluit fanilor că aceasta nu este singura piesă de care se vor bucura fanii înainte de marea lansare a albumului. 

"Cel de-al patrulea album de studio,"=", apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți.Noul meu single se numește "Visiting hours" și l-am scris pentru prietenul meu Michael, care s-a stins din viață anul trecut. Dacă precomandați albumul veți putea asculta piesa asta, ea fiind disponibilă și ca single pe toate platformele. Urmează multă muzică, dar pentru moment sper că sunteți la fel de entuziasmați de lansarea acestui album ca și mine", a scris Ed Sheeran  într-o postare pe Instagram.

Ed Sheeran a lansat ”Visiting Hours”, una dintre piesele de pe albumul ”Equals”
Ed Sheeran a lansat ”Visiting Hours”, una dintre piesele de pe albumul ”Equals”[Sursa foto: Captură YouTube]

Tracklist"="  - Ed Sheeran

 1. Tides
 2. Shivers
 3. First Times
 4. Bad Habits
 5. Overpass Graffiti
 6. The Joker And The Queen
 7. Leave Your Life
 8. Collide
 9. 2step
 10. Stop The Rain
 11. Love In Slow Motion
 12. Visiting Hours
 13. Sandman
 14. Be Right Now