Lansări muzicale

Artistul britanic Ed Sheeran lansează albumul ”Equals”: ”Nu am fost niciodată mai mândru de munca mea”

Artistul britanic Ed Sheeran lansează albumul ”Equals”
Artistul britanic Ed Sheeran lansează albumul ”Equals” [Sursa foto: Captură YouTube]
Ed Sheeran a anunţat lansarea celui de-al patrulea album de studio, intitulat „Equals”. Artistul britanic a făcut primele declarații despre noul material!

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lumea! Artistul britanic care a rupt toate topurile va reveni în această toamnă, mai exact pe 29 octombrie cu albumul ”Equals”. Îndrăgitul cântăreț le-a pregătit fanilor din mediul online o surpriză și a postat pe pagina sa de Instagram coperta discului la care a desenat și el o parte. 

Am început să lucrez la acest album din iunie 2017.

A fost un proces lung, lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o viață nouă, durere și tot ce a existat între ele în toată această perioadă. Nu am fost niciodată mai mândru de munca mea, mai entuziasmat sau mai emoționat ca voi să o auziți", a scris Ed Sheeran pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheeran a lansat ”Visiting Hours”, una dintre piesele de pe albumul ”Equals”

Visiting hours ” este una dintre cele 14 piese care vor fi pe albumul ”Equals”. În timpul unui live pe Instagram, Ed Sheeran le-a dezvăluit fanilor că aceasta nu este singura piesă de care se vor bucura fanii înainte de marea lansare a albumului. 

Artistul britanic Ed Sheeran lansează albumul ”Equals”
Artistul britanic Ed Sheeran lansează albumul ”Equals”[Sursa foto: Captură YouTube]

Noul meu single se numește ”Visiting Hours” și l-am scris pentru prietenul meu Michael, care s-a stins din viață anul trecut. Dacă precomandați albumul veți putea asculta piesa asta, ea fiind disponibilă și ca single pe toate platformele. Urmează multă muzică, dar pentru moment sper că sunteți la fel de entuziasmați de lansarea acestui album ca și mine", a scris  Ed Sheeran  într-o postare pe Instagram.

Tracklist "Equals"  - Ed Sheeran

 1. Tides
 2. Shivers
 3. First Times
 4. Bad Habits
 5. Overpass Graffiti
 6. The Joker And The Queen
 7. Leave Your Life
 8. Collide
 9. 2step
 10. Stop The Rain
 11. Love In Slow Motion
 12. Visiting Hours
 13. Sandman
 14. Be Right Now