Stiri mondene

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați: „Când o femeie înfruntă greutățile vieții devine mai puternică”

Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Shakira a vorbit despre modul în care lumea ei s-a prăbușit după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Cântăreața susține că a fost atașată emoțional de bărbații din viața ei.

Shakira și Gerard Pique au trăit o poveste de dragoste timp de 12 ani, până în vara anului trecut, atunci când artista columbiană a decis să încheie relația cu tatăl copiilor săi. Fostul fotbalist a fost surprins de paparazzi cu o altă femeie, o studentă în vârstă de 23 de ani, Clara Chia, fapt ce a înfuriat-o la culme pe cântăreață.

După ce l-a umilit pe tatăl copiilor săi în ultimele sale melodii, Shakira a acordat primul interviu.

În timpul discuției, Shakira a vorbit și despre modul în care trebuie să-și reconstruiască viața personală. Mai mult, artista a mărturisit că întotdeauna a fost atașată emoțional de bărbații din viața ei. 

Citește și: ”Musca moartă!” Porecla pe care Shakira i-a pus-o noii iubite a lui Gerard Pique. De ce îi spune artista așa

„Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc.

Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică(...) Simt că depind de mine. Mai am doi copii care depind de mine. Simt că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică, dar pentru ca acea forță să fie adevărată trebuie să fie rezultatul trăirii unui doliu de acceptare, de tolerare a frustrării.
De a accepta că există lucruri pe care nu le dorești. Că sunt vise care sunt rupte, că trebuie să ridici bucățele mici de pe pământ și să te reconstruiești.”
, a spus Shakira în noul interviu acordat la „El punto”.

Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați
Shakira[Sursa foto: Facebook]

Shakira îl venerează pe Bizarrap pentru ajutorul pe care i l-a acordat

În cele din urmă, Shakira a vorbit despre ajutorul artistic pe care i l-a dat Bizarrap pentru a-și exprima durerea și a o transforma în Music Sessions #53, care a devenit un hit de succes la nivel mondial.

Citește și: Clara Chia Marti i-a cerut un lucru Shakirei în momentul când cele doua s-au întâlnit. Cântăreața nici nu bănuia că totul avea să se schimbe dramatic pentru ea

Cineva a trebuit să facă o poză cu ziua în care am lucrat cu Bizarrap. Â nainte și după pentru că am intrat într-un fel în studio și am ieșit în altul. Este unul dintre acele lucruri pentru care îi sunt recunoscătoare lui Biza, că mi-a dat acel spațiu, acea oportunitate de a mă elibera și da, a fost o ieșire grozavă pentru propriul meu proces de recuperare. Cred că aș fi fost într-un loc foarte diferit dacă nu aș fi avut ocazia să mă exprim cu acel cântec”,   a mai spus Shakira.