Stiri mondene

VIDEO Shakira aruncă ”săgeți” către Gerard Pique. Versurile care au lăsat mască pe toată lumea: ”Asta vrei? Stai puțin, că nu sunt proastă”

Shakira a lansat o nouă melodie pentru Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Shakira a lansat o nouă melodie pentru Gerard Pique și noua iubită, Clara Chia Marti. Piesa cu replici acide face furori în mediul online.

Shakira nu renunță la atacurile la adresa lui Gerard Pique, deși au trecut mai mult de 12 luni de la despărțirea lor. Artista a lansat vineri, 24 februarie, o melodie în colaborare cu artista columbiană Karol G. Melodia are titlul „TQG”, acronimul pentru „Te quedo grande”, în traducere „Prea mare pentru tine”. Un titlu mai mult decât sugestiv având în vedere că ambele au versuri cu „dedicație” pentru foștii parteneri, Gerard Pique în cazul Shakirei, respectiv rapperul Anuel AA, de care Karol G s-a despărțit anul trecut.

Shakira și  Karol G
Shakira și Karol G [Sursa foto: Facebook]

Noua melodie i-a încântat pe fani. Astfel, în primele două ore de când a ajuns pe Youtube, TQG a fost ascultată de peste un milion și jumătate de ori. În cadrul versurilor, cântăreața are mai multe ”săgeți” către Gerard Pique, dar face o referire și la Clara Chia Marti, actuala iubită a celui cu care a fost împreună 12 ani și cu care are doi copii.

Citește și: Clara Chia Marti i-a cerut un lucru Shakirei în momentul când cele doua s-au întâlnit. Cântăreața nici nu bănuia că totul avea să se schimbe dramatic pentru ea

Acum vrei să te întorci, așteaptă-mă, de parcă aș fi idioată ”, ” Vrei să te întorci, mi-am dat seama când ai dat like unei fotografii de-ale mele ”, ” Mă doare când te văd cu altcineva, dar sunt gata să merg mai departe ”, ” Am uitat ce am trăit împreună, iar asta te deranjează, faptul că

viața mea s-a îmbunătățit fără tine ”, ” Nu mai ești binevenit aici ”, ” Am văzut ce a spus iubita ta despre mine, nu mă enervează, doar mă face să râd ”, sunt câteva dintre versurile melodiei ”TQG”.

Cum ar fi aflat Shakira că Pique o înșela: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Cântăreața din Columbia ar fi aflat că e înșelată de legenda Barcelonei după ce ar fi găsit gemul de căpșuni mâncat pe jumătate în frigider.

Cum s-a ajuns la această ipoteză?  Mai întâi, în piesa „Te felicito” lansată în aprilie, interpretată drept o melodie dedicată problemelor din relația cu Pique, Shakira  deschide frigiderul într-unul dintre cadre, unde găsește capul lui Rauw Alejandro, artistul alături de care a realizat piesa. Prin această scenă, columbianca ar fi dorit să ilustreze modul în care a aflat adevărul.

Shakira a lansat o nouă melodie pentru Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Shakira, o nouă ironie la adresa lui Gerard Pique. Artista a fost protagonista unui moment controversat de Ziua Îndrăgostiților: ”S-ar putea să-mi ucid fostul”

Cei de la Show News Today scriu că Shakira și-a dat seama că ar putea fi înșelată de Pique după ce a fost surprinsă să vadă că altcineva a mâncat din borcanul ei de gem, știind că nici Pique, nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest produs. Apoi, în prima piesă lansată, Shakira are o trimitere care poate confirma suspiciunea lansată de sursa citată: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, după 12 ani de relație, în iunie 2022. Din povestea lor de iubire au rezultat doi copii: Milan, în vârstă de 9 ani, şi Sasha, în vârstă de 7 ani.