Stiri mondene

Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi: 2 februarie. Cântăreața împlinește 46 de ani, iar fostul fotbalist 36 de ani

Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]
Shakira și Gerard Pique sunt sărbătoriții zilei de 2 februarie. Ce vrea să facă artista de ziua lor de naștere?

Chiar dacă nu au ajuns în fața altarului, Shakira și Gerard Pique au format unul dintre cele mai frumoase şi urmărite cupluri din showbiz-ul internaţional. Puţini ştiu că cei doi sunt născuţi în aceeaşi zi, semn că nimic nu a fost întâmplător. De fiecare dată când vorbea despre mariajul ei, diva latino devenea foarte emoţionată. Pentru că atunci când l-a cunoscut pe tatăl copiilor săi „ a răsărit soarele ”, după spusele ei.

Spre surpriderea tuturor, după 12 ani de relație, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. Cei doi au confirmat oficial separarea printr-un comunicat comun transmis de avocați. Motivul separării este infidelitatea fostului jucător al Barcelonei.

Shakira lovește din nou, se va întâmpla de ziua fostului partener

Pentru data de 2 februarie, Shakira și-a propus să îl desființeze pe Gerard Pique, după ce a aflat că a fost înșelată o lungă perioadă de timp cu Clara Chia Marti.

După ce a scos o melodie în care îi atacă direct pe fostul fotbalist spaniol și pe amanta acestuia, cântăreața columbiană pregătește o nouă lovitură.

Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Potrivit presei din Spania, Shakira și Karol G deja au pregătit cântecul și au filmat și videoclipul, munca din spatele acestei lansări fiind una titanică. 

Cum s-au cunoscut Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut grație Campionatului Mondial din 2010, găzduit de Africa de Sud.

Artista a cântat imnul turneului, "Waka Waka (This Time For Africa)", iar cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe platoul de filmare al clipului video. Pique a invitat-o în oraș pe Shakira, dar aceasta i-a transmis că nu are timp liber până la finala Campionatului Mondial, când urma să cânte imnul pe stadion.

Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi
Shakira și Gerard Pique, aniversați în aceeași zi

În replică, Pique i-a promis că va câștiga trofeul alături de naționala Spaniei și o va aștepta la cină după finală.

Spania a câștigat Cupa Mondială din Africa de Sud după ce Andres Iniesta a tranșat marea finală în minutul 116.

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Gerard Pique și-a recunoscut public relația cu Clara Chia Marti

„Îmi aduc aminte perfect! Filmam videclipul melodiei <<Waka Waka>>. Când am terminat, el a venit spre mine şi mi-a spus: <<O să câştig campionatul mondial doar pentru a te vedea cântând înainte de meciul final, iar apoi... Te voi invita la o cină romantică!>> Şi aşa s-a întâmplat.”, a povestit Shakira pentru E!Online.