Stiri mondene

"Duc o luptă pentru viața mea în fiecare zi". Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta sa cu cancerul

Shannen Doherty a vorbit onest despre lupta sa cu cancerul.
Shannen Doherty 
De câțiva ani, Shannen Doherty se luptă cu cancerul, o boală nemiloasă care nu-i dă pace. Actrița a trecut și trece prin momente cumplite, pentru a-și păstra o șansă la viață.

Protagoniștii din serial Beverly Hills, 90210, s-au reunit în acest weekend în cadrul evenimentului 90s Con, din Tampa, Florida. Aceștia au urcat pe scenă pentru a discuta despre serialul din care au făcut parte, dar și pentru a răspunde la întrebările fanilor aflați la eveniment. Spre finalul discuției, Shannen Doherty a fost aplaudată de publicul din sală, care și-a manifestat sprijinul și admirația pentru bătălia grea pe care aceasta o duce de câțiva ani de zile cu cancerul.

„Vă mulțumesc foarte mult. Știți cât de mult îmi place să plâng. Și se pare că o fac. Așa că, vă mulțumesc. Duc o luptă pentru viața mea în fiecare zi. Cred că sunt foarte bună la asta”, a spus Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 4.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deena⚡️Dietrich (@deenasdays)

Fostul star “Beverly Hills, 90210” a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiu IV, iar tratamentele de radioterapie sunt intense și o afectează emoțional. Shannen Doherty a trecut și printr-un divorț, semn că mariajul său nu a putut face față presiunilor enorme care vin odată cu provocarea numită cancer.

Shannen Doherty a vorbit onest despre lupta sa cu cancerul.
Shannen Doherty 

Citește și: Cum a fost surprinsă actrița Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu o boală în fază terminală

Shannen Doherty, val de comentarii după ce a dezvăluit că a fost operată după ce cancerul i s-a răspândit la creier

La scurt timp după ce a făcut publice imagini de pe patul de spital, surprinse chiar înainte de a intra în operație, Shannen Doherty  a fost copleșită de numeroase comentarii din partea fanilor. Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills” are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani i-au transmis mesaje de încurajare după ce a dezvăluit că a fost copleșită de frică. 

„Draga mea, îți înțeleg teama. Cancerul s-a răspândit și în cazul meu după operație și radioterapie care au necesitat și chimioterapie. Nouă luni mai târziu, a ajuns la creier. Am crezut că e sentința la moarte. Au fost descoperite patru tumori. Nu au fost îndepărtate imediat, ci în reprize. Acum sărbătoresc cinci ani în remisie”, a fost un mesaj din partea unui fan.

Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul
Shannen Doherty

Citește și: Este ultimul lucru pe care și l-a dorit: Shannen Doherty divorțează de soțul ei după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul IV

„Îți mulțumesc pentru transparență. Am aceeași vârstă ca și tine și am fost diagnosticată cu cancer pulmonar, fără să fi fumat. Ajută să vezi că nu ești singură”, „Trăiesc cu cancer de sân în metastaze și nu e ușor. Îți mulțumesc că împărtășești cu noi. Sper să fii bine”, „Mă bucur că ai decis să vorbești despre asta. Toți spun că bolnavii de cancer sunt niște luptători. Ești o inspirație”, „Dumnezeu să te binecuvinteze, Shannen. Te privește!”, „Ești o luptătoare!”,  au fost și alte mesaje lăsate de prieteni