Stiri mondene

Mihai Onilă, fondator trupei AXXA, dezvăluiri șocante despre legătura cu fiica sa dincolo de moarte ”M-am pierdut”

Mihai Onilă, fondator trupei AXXA
Mihai Onilă, profund îndurerat de moartea fiicei lui [Sursa foto: Facebook Mihai Onilă]
Mihai Onilă, fondatorul trupei AXXA, a dezvăluit că păstrează legătura cu fiica sa dincolo de moarte.

Mihai Onilă a trecut prin momente îngrozitoare după ce fiica lui de 10 ani a murit după o luptă grea cu cancerul, iar în acel moment viața lui a luat o întorsătură radicală. Fondatorul trupei AXXA a mărturisit că viața lui nu mai avea sens și și-a dorit să moară.

Mihai Onilă, devastat de moartea fiica lui 

Mihai Onilă a fost devastat de moartea fiicei lui și a făcut dezvăluiri șocante la șapte ani de la moartea fiicei lui.

Artistul a mărturisit că și-a dorit să moară după ce a rămas cu ce avea mai de preț.

”Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm.

Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins. Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu. Și m-am hotărât să ies de aici. Săteam acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi.
Doar că nu s-a făcut voia mea.”
, a declarat Mihai Onilă în cadrul podcastului Altceva.

Mihai Onilă
Mihai Onilă[Sursa foto: Facebook Mihai Onilă]

Citește și: Dana Roba și-a dus fetița cea mare la scoală. Cum a apărut Chantal în prima zi și ce comentariu neașteptat a primit make-up artistul în social media

Mihai Onilă, dezvăluiri șocante despre legătura cu fiica sa dincolo de moarte

Mihai Onilă a făcut dezvăluiri șocante și a precizat că păstrează legătura cu fiica sa dincolo de moarte. 

”Stăteam în baie și plângeam ca orice suflet care crede că a pierdut ceva. Și ea apare lângă mine și mă strigă: ‘tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic. Nu am nicio problemă! Simți? Vorbind cu tine, știi că sunt vie? Atunci de ce joci rolul celui rănit, celui care a pierdut ceva? Eu sunt aici cu tine. Momentul acela a fost ca un ciocan în cap pentru mine. În ce postură mă pun singur? Și ușor, ușor am ieșit de acolo. Și am zis să o iau ușor de la început și să mă repoziționez față de viață, față de spirit. În prima perioadă după ce a plecat, cred că dialogam din oră în oră. Mă preocupa doar starea ei de bine. Într-o zi, din nou m-a întrebat: ‘tati, ce vrei? Am treabă acum! M-am pierdut! Vroiam doar să știu că e bine. Și mi-a zis: ‘Tati, eu fac studii, eu muncesc aici.”, a mai povestit Mihai Onilă.

Citește și: Mihai Onilă, fondator trupei AXXA, devastat de moartea fiica lui de 10 ani ”Am vrut să mor”