Stiri mondene

Narcisa Suciu este o adevărată eroină. Artista, mărturii sfâșietoare despre cumpăna vieții ei, atunci când a fost la un pas de moarte: "Este eroul care mi-a salvat viața"

Narcisa Suciu a trecut printr-un moment de cumpănă
Narcisa Suciu
Narcisa Suciu a trecut printr-un moment de cumpănă și a fost la un pas să-și piardă viața. Artista a făcut recent dezvăluiri despre medicul care i-a salvat viața în urmă cu un an.

Narcisa Suciu cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la TV, bucurându-se de un succes formidabil în carieră. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Narcisa Suciu are o poveste de viață impresionantă. Artista a fost invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Vedeta a oferit, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei. Acum are fani în toată țara, molipsindu-i pe toți cu optimismul și zâmbetul ei, însă Narcisa Suciu ascunde în spatele succesului o dramă sfâșietoare.  

Narcisa Suciu a trecut printr-un moment de cumpănă
Narcisa Suciu

Citește și: Drama care i-a marcat viața lui Ștefan Bănică Jr. Detalii neștiute despre cum și-a pierdut fratele vitreg la doar 25 de ani: "S-a auzit o bubuitură cumplită"

Narcisa Suciu, la un pas de moarte

Pe data de 18 iulie, după ce a susținut două concerte în weekend, Narcisa Suciu a mers la spital, deoarece s-a simțit foarte rău și în urma unor analize a aflat de la un medic că avea șanse extrem de mari să-și piardă viața.

A avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă și apoi de un tratament puternic ca să supraviețuiască. Acum, la un de la incidentul dureros, vedeta a oferit o serie de confesiuni despre medicul care i-a salvat viața, eroul Narcisei Suciu. 

Citește și: Kamara, cu sufletul bucăți din cauza problemelor de sănătate ale fiului său, Leon: "Este dureros"

"Pe partea medicală este eroul care mi-a salvat viața.

Se împlinește anul, oamenii trebuie să știe că este ziua în care se împlinește anul de când nu am murit, așa că mi-am făcut rost de încă o zi de naștere. Domul doctor este cel care m-a ajutat să o am. Eu am mai avut niște probleme medicale între timp, la un moment dat mi-a spus dacă vreau să-l ascult. Orice mi-a zis, l-am ascultat și el știe lucrul ăsta, iar în momentul când am părăsit spitalul i-am spus că dacă o să mai fac ceva, jumătate din realizările mele îi aparțin.
Dacă o să-mi văd nepoții este și datorită lui. Sunt convinsă că nu a fost o întâmplare că l-am întâlnit la serviciu în acea zi. Nu știu cum era dacă mă întâlneam cu altcineva"
, a spus Narcisa Suciu.