Stiri mondene

Drama care i-a marcat viața lui Ștefan Bănică Jr. Detalii neștiute despre cum și-a pierdut fratele vitreg la doar 25 de ani: "S-a auzit o bubuitură cumplită"

Ștefan Bănică Jr., drama care i-a marcat viața.
Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr. ascunde o adevărată dramă în spatele zâmbetului său. Foarte puţini ştiu că artistul a avut un frate. Din păcate, el nu mai este printre noi. Cum a murit fratele cântăreţului la doar 25 de ani?

Ștefan Bănică Jr. se numără printre artiștii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, există o poveste dureroasă din trecutul artistului, despre care, probabil, nu multă lume știe. În anul 2001 însă, vedeta și-a văzut fratele vitreg pentru ultima dată, asta deoarece Alexandru Bănică a murit la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier. Tragedia l-a șocat pe Ștefan Bănică, fiindcă tocmai își pierdea fratele vitreg care avea tot viitorul în față.

Totuși, nu doar el a suferit mult pe atunci, ci și actrița Alexandra Velniciuc, care a copilărit cu regretatul frate al artistului. Ba mai mult, tragedia s-a întâmplat chiar în fața Facultății de Teatru, iar ea a fost martoră la tot ceea ce s-a întâmplat, abia la ceva timp aflând cine era, de fapt, în mașină, dar și că bunul ei prieten a murit.

"Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Jr.

Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs. S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost",
 a declarata Alexandra Velniciuc, pentru  Libertatea.

Ștefan Bănică Jr., drama care i-a marcat viața.
Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Ștefan Bănică Jr, declarații emoționante despre familie și părinții săi: „Sunt sursa mea de energie unică”

Povestea numelui „Alexandru”

Ștefan Bănică Jr. este destul de reținut când vine vorba despre viața lui personală, de aceea putem doar presupune semnificația numelui de „Alexandru”. Mulți au asociat numele fiului său cel mic, Alexandru, ca fiind un gest de iubire în memoria fratelui său cel vitreg care a murit în acel accident.

Ștefan Bănică Jr., drama care i-a marcat viața.
Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Cum a reacționat Ștefan Bănică Jr. după ce fiica lui, Violeta, i-a spus că vrea să urmeze o facultate peste hotare

"Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase", a transmis artistul în 2019, după nașterea fiului cel mic.