Stiri mondene

Dorian Popa s-a săturat de noul Mercedes de 120.000 de euro și pregătește deja o nouă achiziție

Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă
Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă [Sursa foto: Facebook]
Dorian Popa este un fan înrăit al maşinilor frumoase, puternice şi scumpe. Artistul pregăteşte o nouă achiziţie, deşi deţine un Mercedes de 120.000 de euro

 Dorian Popa este unul dintre artiştii care vând cel mai bine în acest moment. În ultimii ani, artisul a cunoscut o ascensiune fulminantă, iar succesul a venit şi cu răsplata financiară. Dorian este printre cele mai bogate vedete autohtone, iar acest lucru se poate observa în stilul său de viaţă. Iubeşte ceasurile de lux, hainele de firmă şi maşinile scumpe. Anul trecut, acesta şi-a construit şi casa de vis. Peste 300 de mii de euro a plătit pentru vila cu piscină dintr-o comună de la periferia Bucureştului.

Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă
Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă[Sursa foto: Facebook]

Renunţă Dorian Popa la noul Mercedes de 120.000 de euro pentru o nouă achiziţie?

 Poate cea mi mare obsesie a lui Dorian Popa este pentru maşini. Anul trecut şi-a cumpărt un Mercedes, o achiziţie care l-a făcut foarte mândru. "Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau un AMG, care este altceva decât un Mercedes normal. Cei pasionaţi ştiu. Este superbă, iarăşi trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să o cumpăr nouă. Este prima maşină nouă cumpărată prin forţa şi munca mea. Este senzaţională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret", a declarat artistul pentru Click.

Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă
Dorian Popa vrea să-și ia mașină nouă[Sursa foto: Facebook]

 Nu a fost singura achiziţie costisitoare făcută de Dorian. Cele mai importante femei din viaţa lui au primit nişte cadouri incredibile. Atât mama, cât şi iubita lui Dorian au fost răsfăţate cu câte un Mercedes. Cântăreţul ar renunţa însă la maşina lui de 120.000 de euro pentru visul său cel mare, Ferrari Portofino, un bolid care ajunge la 100Km/h în doar 3,5 secunde.

  Dorian a avut parte de o surpriză uriaşă la începutul anului, când Raoul Baicu, fotbalist la Astra i-a scris un mesaj în care îl invita să îi testeze maşina. Cunoscând visul cântăreţului, Baicu i-a pus la dispoziţie bolidul, Ferrari Portofino.