Stiri mondene

Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin. Ce nume va purta

 Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin
Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin [Sursa foto: Facebook]
Dorian Popa ar vrea ca în numele lui din buletin să fie altul decât cel primit la naștere. Ce nebunie vrea să facă artistul?!

Dorian Popa a devenit celebru odată cu rolul pe care l-a avut în serialul „Lala Band”. După terminarea lui, artistul și-a început o carieră solo și ușor, ușor, a devenit unul dintre cei mai celebri artiști de pe rețelele de socializare.

Vloggurile sale pline de energie îi țin pe fani în priză și artistul chiar le acceptă cu bucurie provocările. Cea mai nouă provocare care a venit din partea unui fan este aceea de a-și schimba numele din buletin.

Mai exactm, Dorian Popa a fost provocat să adauge în dreptul numelui său și porecla care l-a consacrat: „Hâtz”.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: "păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului", a spus Dorian Popa. 

 Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin
Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin[Sursa foto: Facebook]

Și pentru că în curând se împlinesc patru ani de când s-a apucat de făcut vlogg-uri, Dorian Popa a acceptat cu bucurie provocarea din partea fanilor și chiar a început demersurile în acest sens.

 Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin
Dorian Popa vrea să-și schimbe numele din buletin[Sursa foto: Facebook]

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei.

Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars. 

Cum au reacționat mama și iubita lui Dorian Popa când au auzit ideea trăsnită a artisului 

Pentru că „Hâtz” a devenit un cuvânt atât de des folosit, artistul a acceptat ca în buletin să fie trecut: Dorian Hâtz Popa. Însă cum au reacționat apropiații artistului când au auzit de ideea nebunească? 

Dorian Popa a clarificat și acest aspect și a precizat că beneficiază de susținerea celor mai importante femei din viața lui în demersul lui. 

„Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea care sunt obişnuite cu nebunia mea”, a mai spus Dorian Popa.