Stiri mondene

Theo Rose, pusă la zid de Dorian Popa după ce a făcut o glumă despre Cheluțu'

Theo Rose și Dorian Popa
Theo Rose și Dorian Popa [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose a luat foc în momentul în care Dorian Popa a reacționat acid în urma unei glume pe care ea făcut-o la adresa câinelui lui Dorian Popa.

Theo Rose a făcut o glumă despre câinele adoptat al lui Dorian Popa, Cheluțu, iar artistul a aflat ți s-a supărat extrem de tare. Theo s-a filmat alături de Boier Bibescu, iar videoclipul a ajuns viral pe internet. Replicile care l-au făcut pe Dorian Popa să ia foc au fost nevinovate, cei doi artiști negândindu-se că Dorian va fi deranjat de această glumă:  „Bine ai venit în vlogul meu, în curte la Dorian Popa”, spuns Boier Bibescu, iar Theo a răspuns imediat: „Cheluțu, unde ești?”

„Uite-l în spate acolo, s-a înecat”, îi răspunde Boier Bibescu lui Theo Rose.

Reacția cântăreței a fost cea care i-a pus capac lui Dorian Popa: „Ce rău îmi pare de el, ce rău îmi pare de el”.

Prima reacție a lui Dorian Popa după glumele făcute de Boier Bibescu și Theo Rose

Dorian Popa s-a simțit atacat de replicile celor doi artiști, moment în care a simțit nevoia să reacționeze dur pe internet.

Artistul a spus că cei doi au făcut glume pe seama familiei sale moarte. Ce nu știau Theo Rose și Boier Bibescu și probabil l-a deranjat pe Dorian Popa, este că tatăl artistului a decedat în urmă cu câțiva ani.

Dorian Popa
Dorian Popa [Sursa foto: Facebook]

„Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult.

Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes. Acum l-au primit”, a dezvăluit Dorian Popa. După care, el a postat videoclip cu Theo Rose și Boier Bibescu, alături de următorul mesaj: „Acum ei sunt la un ALT NIVEL... fac glume cu familia mea moartă”

Ce a spus Theo Rose după ce Dorian Popa a recționat la gluma făcută de ea și de Boier Bibescu

 Văzând că Dorian Popa s-a supărat pe gluma nevinovată făcută de ea și de Boier Bibescu, Theo Rose a simțit nevoia să se justifice în fața urmăritorilor de pe Instagram. 

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

„Zicea că am făcut glume despre familia lui moartă, doar pentru că am făcut o glumă pe care o face toată România, că se îneacă Cheluțu. Ai auzit vorba asta că se îneacă Cheluțu?”, a întrebat-o Theo Rose pe mama ei. „Da, de multe ori”, a răspuns aceasta.

„Am făcut gluma asta, eu nu vreau să se înece sau să moară Cheluțu, eu nu vreau să moară nimeni vreodată în viața asta, cu atât mai puțin animalele...și oamenii. Sunt prea nebună. Cum să spui că am făcut glume despre familia moartă? Insula dramei totale...”, a adăugat Theo Rose.

Mama artistei a încercat să aplaneze conflictul spunând că Dorian Popa, cel mai probabil, a glumit cu reacția sa din online.