Stiri mondene

Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici pe patul de moarte: "Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece."

Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici pe patul de moarte
Dorian Popa
Dorian Popa a făcut mărturisiri despre relația sa cu tatăl său și a afirmat că nu îi pare rău că nu s-a prezentat la înmormântarea acestuia. Declarațiile celebrului vlogger!

Dorian Popa este mereu o prezență zâmbitoare oriunde l-am vedea. Se bucură de un succes imens în mediul online și reușește să cucerească pe toată lumea cu atitudinea sa mereu pozitivă și plină de energie. Însă, în spatele glumelor se află o dramă despre care nu știe multă lume. Vedeta și-a pierdut tatăl, părinte cu care nu a avut deloc o relație bună în timpul vieții. Recent, artistul a vorbit  în cadrul unui podcast despre părțile vieții ascunse de ochii lumii.

Dorian Popa a povestit despre familia lui și despre divorțul părinților săi, care a avut loc atunci când avea doar 16 ani. Conștient fiind de greutatea cuvintelor sale, artistul a explicat că tatăl său nu i-a fost alături și a încercat să reia legătura cu fiul lui atunci când a dat de succes. Din acest motiv și din cauza faptului că a rănit-o pe „mamișor', Dorian Popa nu l-a iertat și nici la înmormântarea bărbatului nu a mers, ba chiar a mărturisit că nu regretă acest lucru.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci, că trebuia să stau cu mama” a povestit Dorian Popa, în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici

Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici pe patul de moarte
Dorian Popa

Citește și: Din ce câștigă, de fapt, Dorian Popa cei mai mulți bani și ce spune despre primul milion de euro pe care l-a făcut

Tatăl lui Dorian Popa a încercat să îi atragă pe aceștia de partea lui. Artistul a ales-o pe mama lui indiferent de situație

Tatăl vedetei chiar l-a mituit pe acesta o mașină, condiția fiind să rupă orice legătură cu mama sa, dar Dorian Popa l-a refuzat.

Pentru greșelile făcute, artistul nu și-a iertat tatăl multă vreme, dar în cele din urmă a încercat să facă pace și să dea uitării toate supărările. 

Dorian Popa nu și-a iertat tatăl nici pe patul de moarte
Dorian Popa

Citește și: Dorian Popa a dat lovitura în afaceri! Vilele pe care le-a construit au succes la vânzare

„El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”,   a mai spus Dorian Popa.