Stiri mondene

Dorian Popa a dat lovitura în afaceri! Vilele pe care le-a construit au succes la vânzare

Dorian Popa a dat lovitura în afaceri
Dorian Popa
Dorian Popa este extrem de fericit și mândru de afacerile sale. Artistul a vândut toate vilele construite.

Pe lângă faptul că scoate bani frumoși din activitatea lui pe YouTube, Dorian Popa demonstrează și fler în business. A înțeles că banii nu trebuie să vină doar din actorie, televiziune sau muzică și că e bine să mai contezi pe ceva dacă vin vremuri grele. Cântărețul s-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case, a vândut toate vilele, a făcut bani frumoși, dar nu e de ajuns. Omul construiește, nu se oprește o clipă.

Tocmai ce este aproape de a mai finaliza patru bucăți, pe care, crede el, le va vinde ca pâinea caldă. Cunocutul vlogger dorește să le ofere clienților locuința "la cheie’’, complet mobilate de la A la Z. 

”Ca idee, în două săptămâni am patru case în picioare, gata, la roșu. Cărămidă, acoperiș, gata! Și le-am vândut pe celelalte, pe toate!”, a dezvăluit, entuziasmat, Dorian Popa, conform Cancan.ro.

Vilele pe care le-a construit au succes la vânzare
Dorian Popa 

Citește și: „Televiziunea, toate astea, vin și trec. Un singur lucru rămâne – cărămizile”. Sfatul prețios pe care l-a primit Dorian Popa de la Dan Negru

La ce preț poate ajunge una din vilele construite de Dorian Popa

Inițial, atunci când construcțiile nu erau gata, Dorian Popa preconiza că o locuință va costa în jur de 150.000

de euro:  „Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă. Pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni de business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final”. 

Dorian Popa a vândut toate vilele,
Dorian Popa 

Citește și: „Ce-i de râs? Se urcă în 300.000”. Dorian Popa, reacție surprinzătoare după ce un fan a încercat să urce în noua sa mașină, fără să-i ceară voie

Ulterior, însă, Dorian Popa  s-a răzgândit.  „Sistemul de irigație nu este inclus în prețul caselor. Eu le-am explicat celor care au insistat să vină să vadă casele, deși casele încă nu sunt de vânzare, că prețul de 200.000 de euro este nenegociabil.  Deci nu există… Atât timp cât casele sunt 100% mobilate, nu pot negocia.  În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut. Cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”. 

Dorian Popa a vândut toate vilele,
Dorian Popa

Și are toate șansele, pentru că oferă calitate. Chiar el avea să dezvolte. ”Casele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle a la dezvoltatorii clasici. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo, am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a spus Dorian Popa în urmă cu ceva timp