Stiri mondene

Din ce câștigă, de fapt, Dorian Popa cei mai mulți bani și ce spune despre primul milion de euro pe care l-a făcut

Dorian Popa
Câți bani câștigă Dorian Popa [Sursa foto: Instagram Dorian Popa]
Dorian Popa a dezvăluit din ce câștigă cei mai mulți bani. Iată ce spune despre primul milion de euro pe care l-a făcut!

Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, este cântăreț, actor, influencer, dar și antreprenor. El se bucură de un succes răsunător pe toate planurile și recent a dezvăluit care e secretul succesului său.

Ce spune artistul despre primul milion de euro pe care l-a făcut

Dorian Popa s-a afișat în numeroase rânduri cu diverse mașini de lux și și-a construit chiar propriul cartier de locuințe lângă București, în localitatea Domnești.

Afacerea cu imobiliarele i-a adus sume mari de bani, dar pe lângă asta el nu a renunțat la pasiunea sa și anume muzica, unde câștigă sume frumoase. Influencerul a mărsurisit într-un clip postat pe Tik Tok că a făcut primul milion de euro când a terminat casa.

„Cred că sunt vreo cinci ani de zile. Teoretic, primul milion de euro, când mi-am terminat casa, dar cu tot cu casa, adică nu vorbim de bani cash, vorbim de networth (valoarea netă).

Cu tot cu casă, acum 4-5 ani de zile, când mi-am terminat casa. În casă am băgat vreo 500.000 de euro și pe lângă cu ce mai aveam – assets (active), mașini și bănuții mei acumulam un milion de euro.
”, a spus Dorian Popa într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Dorian Popa
Dorian Popa are un succes răsunător[Sursa foto: Instagram Dorian Popa]

Citește și: "Noi nu prea înțelegeam de ce plecase”. Dorian Popa a trăit o perioadă mai puțin fericită în perioada adolescenței. Artistul a fost abandonat de tatăl lui

Din ce câștigă, de fapt, Dorian Popa cei mai mulți bani 

Dorian Popa a mărturisit că cei mai mulți bani îi câștigă muzică, iar în această vară a câștigat aproximativ 300.000 de euro doar din concerte, dar el a mai spus că nu se poate baza doar pe muzică, pentru că veniturile nu sunt constante și asta este motivul pentru care a ales și alte variante pentru a obține alte venituri.

„Inițial, din televiziune, serialul ‘Pariu cu viața’ și foarte multă muzică. Muzica produce foarte mulți bani. Vara asta cred că din concerte am făcut vreo 300.000 de euro. Da, muzica produce foarte mulți bani, dar știi care e faza? Problema e că nu te poți baza pe muzică, nu e constantă. De aia am ales varianta cu construcțiile și hai să spui că poate și TouTube-ul ar fi un pic mai statornic și mai concret decât muzica, dar nici YouTube-ul nu e. Eu am sponsori à la longue.”, a mai spus el.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, noi imagini cu locuința pe care și-a cumpărat-o. Babs nu se uita la bani pentru amenajarea casei