Stiri mondene

Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și percheziționat de polițiști: „Efectiv nu mai puteam, tremuram”

Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști
Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a fost nevoit să treacă prin momente de panică în Grecia, acolo unde a fost percheziționat de polițiștii eleni. Ce i s-a întâmplat aristului?!

De câteva zile, Dorian Popa se află în Grecia pentru a filma mai multe vloguri pentru canalul său de YouTube. Deși totul mergea perfect normal, acesta a fost oprit de către polițiștii eleni în timp ce se afla la volanul mașinii sale, fiind însoțit de PR-ul său care îi filmează episoadele de pe canalul lui.

Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști
Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști[Sursa foto: Instagram]

Prin intermediul unui video postat pe rețelele sociale, artistul le-a povestit fanilor momentele de panică prin care a trecut.

Conform spuselor sale, cântărețul a fost percheziționat, pus lângă mașină și căutat de autorități în buzunare, ca pe un infractor. 

Citeste si: Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...”

„În viața vieților mele nu am trăit un moment atât de panică pentru că, sincer să vă spun, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai ca să nu fie nevoie să trec prin așa ceva.

În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Efectiv nu mai puteam, tremuram. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze.
Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel.”
, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști
Dorian Popa, moment neașteptat în Grecia! Artistul a fost urmărit și perchiziționat de polițiști[Sursa foto: Instagram]

Dorian Popa, oprit de autorități în Grecia: „ Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele”

În continuare, Dorian Popa a adăugat faptul că a trecut prin clipe dificile, mai ales din cauza faptului că acei polițiști erau înarmați cu mitraliere. Într-un final, artistul a fost lăsat să plece după ce le-a explicat polițiștilor cine este și de ce se află acolo. 

Citeste si: Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul: „După ce vom face analize, medicul va decide”

„Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber. Într-un final, după toată relaxarea, după ce le-am spus că este cel mai panică moment din viața vieților mele, au zis: „Hai să facem și noi o poză.” Și zic: „Dar nu pot să dau și eu drumul la vlog, să filmez și eu?”. Zic: „Nu, nu, nu, că poți să pui poza asta, dar ai și tu grijă cum o pui.” Tocmai de aceea fețele lor sunt blurate. Și uite așa s-a relaxat toată povestea (…) Singurul lucru care m-a ținut normal și cred că fără să îmi sară inima din piept a fost faptul că știam că n-am greșit nimic. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Este cel mai panică moment din viața mea”, a mai povestit Dorian Popa.