Stiri mondene

Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...”

Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...”
Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...” [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care nu mai iese în cluburi. De ce a renunțat artistul la viața de noapte?!

Dorian Popa este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști din showbiz-ul românesc. Celebru artist își petrece majoritatea timpului în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii lui. Cântărețul impresionează internauții cu fiecare apariție pe care o face. În cadrul unui interviu, Dorian Popa a mărturisit că nu mai este atras de ieșirile în cluburi, așa cum se întâmpla altădată. Recent, cântărețul a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, motiv pentru care și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câțiva prieteni într-un club.

La un moment dat, artistul și-a dat seama că nu mai e pe placul său și a plecat rapid către o altă locație. Dorian Popa le-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să meargă în cluburi, ci preferă să se relaxeze în compania prietenilor la o terasă sau la restaurant. 

Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...”
Dorian Popa, motivul pentru care nu mai iese în cluburi: ”Mi-am dat seama că...”[Sursa foto: Instagram]

”Am ieșit cu niște prieteni destul de apropiați, am zis să încercăm să mai ieșim și noi că poate să nu îmbătrânim prea devreme, însă am fost plăcut surprins să-mi dau seama că nu prea mă mai regăsesc în atmosfera de club. Într-adevăr acolo era foarte frumos, dar noi am devenit mai mari fani ai liniștii, ca să zic așa.(...) Am preferat să ne retragem undeva pe la ora 10 și ne-am dus în port să mâncăm o mâncărică bună, să ne putem auzi, să putem sta la discuții, dar fiecare își găsește fericirea unde se simte bine”, a spus Dorian Popa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, despre câștigurile sale din online

În prezent, Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. Invitat în cadrul unui podcast, artistul a vorvit despre câștigurie sale din mediul onine.

 ”Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a detaliat Dorian Popa.