Stiri mondene

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul: „După ce vom face analize, medicul va decide”

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate, fiind nevoit să ajungă pe mâna medicilor. Uite despre ce este vorba!

Dorian Popa nu a scăpat de probleme nici în anul 2022, dacă anul trecut suferea o intervenție la nas, acum artistul trebuie să se opereze din nou. După ce a fost la spital pentru a face o serie de investigații, Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor din mediul online că are o amigdalită cronică pe care a moștenit-o de la tatăl său, iar acestea îl deranjează destul de tare, mai ales la primele ore ale dimineții.

De asemenea, cântărețul a precizat că după ce o să facă analizele, doctorul său va decide dacă trebuie ca amigdalele să-i fie scoase. 

Citeste si: Dorian Popa, reacție neașteptată după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală: ”Ăsta e viitorul”

„Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii!  Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!(...)

După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”
, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa, de urgență la spital!

Reamintim că anul trecut, Dorian Popa și-a îngrijorat fanii, după ce a postat imagini de pe patul de spital. Din cauza unor probleme medicale pe care le avea la nas, Dorian Popa a fost operat de urgență. Mai exact, artistul a avut o deviație de sept.

Citeste si: Dorian Popa este pe cai mari! Artistul a dat lovitura în imobiliare. Cât costă o casă în "Hâtz Residence"

Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare.(...) Nu știu ce se întâmplă acum, dar, dacă am putut să iau telefonul și să fac InstaStory, înseamnă că ceva e în regulă deja. Sunt în proces de revenire.

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul[Sursa foto: Instagram]

Vă pupă tata și vă mulțumește pentru toată energia pozitivă. Trebuie să fac schimbări masive în viața mea. Urechile s-au dovedit a fi în perfectă stare de funcționare. Dacă tot eram la Panduri, la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”, a spus îndrăgitul vlogger, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!