Stiri mondene

Dorian Popa, despre cel mai mare complex pe care l-a avut în copilărie: „Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie
Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a vorbit cu sinceritate despre complexul de care a avut parte în copilăria sa. Iată ce povestește artistul despre acea perioadă!

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți și îndrăgiți artiști din România. Este o persoană multitalentată și are o carieră formidabilă atât în lumea actoriei, cât și în industria muzicală. Totuși, fanii nu știu prea multe detalii despre viața personală, pe care încearcă să o păstreze departe de lumina reflectoarelor. Invitat în cadrul unui podcast, îndrăgitul vlogger a vorbit despre un subiect destul de sensibil în viața lui, copilăria. Deși acum se mândrește cu fizicul său, Dorian Popa spune că lucrurile nu au stat mereu așa.

Cântărețul mărturisește că a fost destul de complexat din cauză că era foarte slab, iar acest lucru i-au adus numeroase porecle răutăcioase din partea colegilor.  

Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie
Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, furat în timpul unui concert! Ce au luat hoții de la mașina artistului: „De ce e furăciune? Du-te, muncește!”

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu. (…)  Am mai avut complexul „capului deformat’, pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional” a povestit Dorian Popa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Cum se menține Dorian Popa în formă: „M ă ajută să trec peste momentele de oboseală”

Deși are un program extrem de încărcat, Dorian Popa a găsit totuși echilibrul, mărturisind că sportul îl ajută să treacă peste momentele dificile. Pe de altă parte, artistul susține că nu prea ia pauze, dar, în egală măsură, are grijă ca atât din punct de vedere fizic, cât și psihic să nu se epuizeze.

Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie
Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, absent de pe micile ecrane! Motivul pentru care artistul nu s-a mai implicat în proiecte TV: „Este din ce în ce mai prețios”

„Mai presus de orice, când vine vorba de odihnă, e mai presus de orice. Caut să dorm în fiecare noapte cel puțin 7 ore, dar norma la mine e de 8 ore. Medicul recomandă undeva între 7 și 9 ore. Caut linia de mijloc, așa am învățat de la oamenii sus-puși și relaxați și fericiți în viață că e bine să fii echilibrat, nici prea mult, nici prea puțin. Fac mult sport, care îmi curăță mintea și, de multe ori mă ajută să trec peste momentele de oboseală. Cam astea sunt secretele cu care fac față. În rest, pasiune la maxim, pasiune, pasiune! Eu consider că lucrul făcut fără suflet nu e niciodată elitist.

Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie
Dorian Popa, despre complexul pe care l-a avut în copilărie[Sursa foto: Captură YouTube]

E o chestie pentru care sunt extrem de blamat. Nu prea iau pauză, mi se pare că acum e momentul, bate fierul cât e cald! Sunt atâtea proverbe și zicale de la oameni reușiți în viață, care spun că ar fi bine ca atunci când ești pe val să nu te oprești, încât nu pot să spun că îmi pare rău că nu iau pauză. Am grijă ca fizic și psihic să nu mă uzez. Și atunci, de ce aș lua pauză? Până la urmă, mie asta-mi place să fac. (…) În lumea noastră e greu să ajungi în burn-out, dar poți ajunge, pentru că, în același timp în care muncim, ne și distrăm. Nu vreau să fiu ipocrit și să spun cât de greu e. Este foarte greu, dar norocul nostru este că pe lângă faptul că este foarte mult de muncă, e și distractiv”,  a mai mărturisit artistul.