Stiri mondene

Dorian Popa, dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artistul?!: „Cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați”

Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt
Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a povestit că a trecut printr-o experiență neplăcută într-un hotel din Frankfurt. Motivul pentru care a fost dat afară?!

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România, reușind, de-a lungul anilor, să cucerească inimile românilor cu simțul său al umorului dezvoltat. A știut cum să se facă plăcut de public, fiind principalul motiv pentru care este considerat și unul dintre cei mai mari influenceri de la noi. În cadrul celui mai recent vlog publicat pe contul său oficial de YouTube, vedeta le-a dezvăluit fanilor că a avut parte de o experiență neașteptată într-un hotel din Frankfurt.

Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt
Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt[Sursa foto: Captură YouTube]

Dorian Popa, probleme în Germania: „A venit poliția”

Dorian Popa și-a dorit să se întâlnească cu fanii lui români care locuiesc în Germania, așa că le-a dat întâlnire chiar la hotelul în care e cazat. S-a gândit că se va întâlni cu aproximativ 15-20 de persoane, dar numărul fanilor a fost mult mai mare. La un moment dat, oamenii legii i-au spus că trebuie să părăsească hotelul pentru că deranjează clienții.

Dorian Popa a fost uimit, având în vedere că s-au înțeles și întâlnirea a fost acceptată. 

Citeste si: Dorian Popa, reacție neașteptată după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală: ”Ăsta e viitorul”

N-am stat mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze.

(…) Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția. A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol.

Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt
Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Frankfurt[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel. Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul”, a declarat Dorian Popa.