Stiri mondene

Dorian Popa, absent de pe micile ecrane! Motivul pentru care artistul nu s-a mai implicat în proiecte TV: „Este din ce în ce mai prețios”

Dorian Popa, absent de pe micile ecrane
Dorian Popa, absent de pe micile ecrane [Sursa foto: Facebook]
Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care a ales să fie absent de pe micile ecrane. Care este, de fapt, motivul?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa este una dintre cele mai energice prezențe din showbiz-ul românesc. Ani la rând a făcut parte din cele mai mari proiecte TV, care i-au adus celebriatatea de care se bucură astăzi. În ultima perioadă de timp, îndrăgitul vlogger nu a mai apărut la emisiuni de televiziune, ocupându-se mai mult de afacerile sale. Cântărețul și-a extins domeniile de activitate, iar pe lângă vlogurile pe cale le postează pe contul său de Youtube, cartea pe care a lansat-o, concertele pe care le susține, Dorian Popa s-a lansat și în lumea afacerilor, având propriul său ansamblu rezidențial de locuințe.

Dorian Popa, absent de pe micile ecrane
Dorian Popa, absent de pe micile ecrane[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit recent, artistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai dorește să se implice în proiectele TV. Se pare că Dorian Popa se uită la bani, înainte de a semna orice contract, iar câștigurile din televiziune sunt prea mici pentru a-i satisface dorințele.

Citeste si: Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică că și-a cumpărat mașină scumpă! Ce le-a transmis artistul: „Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii”

„Îmi este dor de televiziune, însă, din păcate, televiziunea a devenit un bussines non rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfârșitul zilei, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget”, a declarat Dorian Popa pentru Impact.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa și-a construit un ansamblu rezidențial: „Vor fi scoase la vânzare”

Dorian Popa și-a construit un ansamblu rezidențial format din vile. Artistul este foarte mândru de afacerea sa și se implică 100% în tot cea ce ține de dezvoltarea afacerii.

Citeste si: Dorian Popa, furat în timpul unui concert! Ce au luat hoții de la mașina artistului: „De ce e furăciune? Du-te, muncește!”

„Casele în curând vor fi scoase la vânzare. Câțiva dintre clienții mei deja au pus însă mâna pe unele dintre ele. În curând, de îndată ce voi termina cu tot ce înseamnă hârțogăraie, pentru că sunt genul de investitor care nu vrea să facă acest pas până ce nu e totul pus la punct, sută la sută.", a mai declarat Dorian Popa, potrivit sursei de mai sus.