Stiri mondene

Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică că și-a cumpărat mașină scumpă! Ce le-a transmis artistul: „Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii”

Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale
Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa s-a săturat de haterii din mediul online. Așa că a avut un mesaj pentru toți cei care comentează numai lucruri negative.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți influenceri din România. Artistul se bucură de o popularitate fabuloasă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Însă, așa cum toată lumea s-a obișnuit deja, odată cu succesul apar și haterii și cârcotașii. Astfel că îndrăgitul vlogger nu a fost ocolit de comentariile răutăcioase pe care le primește în mod constant, după cum o spune chiar el.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, val de reacții după ce s-a afișat cu bolidul de lux pe Internet: „N u am primit, nu am cerșit, nu am furat”

Fiind unul dintre cei mai de succes interpreți din showbiz-ul autohton, Dorian Popa încasează sume uriașe de bani și poate să-și permită mașini de lux. Dorian Popa mărturisște că de-a lungul timpului a fost des criticat că se afișează pe internet cu bolidul de lux în valoare de 30 de mii de euro, în timp ce alții nu au ce să muncească sau ce să pună pe masă. Chiar dacă pare o persoană care este mereu cu zâmbetul pe buze și nu pleacă urechea la gurile rele, iată că acum vedeta a răbufnit și a făcut un vlog special pentru persoanele care îl atacă.  

Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale
Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor. Ce schimbare estetică vrea să-și facă artistul: „Am stabilit deja operația”

„Fie că îmi place sau nu, trebuie să mai ies din zona aia de amuzament și din zona de energie pozitivă dusă la extrem. Vreau să pun ordine în gândurile unora care se ascund în spatele unor identități online și aruncă cu hate gratuit în stânga și în dreapta.(...) Mulți dintre noi am fost și suntem săraci, asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Referitor la acest hate care se tot repetă că unii nu au ce să muncească, ce să facă ca să mănânce, dar eu mă laud cu mașini de 300 de mii de euro. Vreau să îmi vă spun că nu am primit mașina nici de la mama nici de la tata, nu că aș avea o problemă cu chestia asta.

Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale
Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale[Sursa foto: Captură YouTube]

După cum spuneam nu am primit, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale și nu m-am cățărat pe nefericirea altora pentru a avea succes în viață. Pur și simplu, eu am muncit de luni până duminică și muncesc non stop, lucru ce vreau să-l transmit tuturor prin prezențele mele la podcasturi și prin micile mesaje pe care le trimit prin filmulețele pe care le fac pe YouTube. Nu vreau să devin obositor și să transmit zi de zi același lucru. Eu nu sunt aici ca să dau lecții de viață, eu sunt aici ca să fac oamenii să zâmbească. 

Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale
Dorian Popa, mesaj dur pentru cei care îl critică pe rețelele sociale[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa, furat în timpul unui concert! Ce au luat hoții de la mașina artistului: „De ce e furăciune? Du-te, muncește!”

După cum spuneam acest hate începe să lovească în această direcție, însă lucru pe care îl observ și mă îngrijorează este că mulți care aruncă cu acest hate, probabil au fost de cel puțin două ori la mare, la un festival, cluburi, grătare sau alte petreceri. Nu îmi place să ies în față cu chestia asta, dar eu nu am mai fost în concediu de circa 5- 6 ani de zile. Ultima plecare a mea în Dubai nu a fost o vacanță, ci o colaborare cu contract semnat. Eu concediu propriu zis ca să mă duc să îmi cheltui bănuții mei munciți de ani de zile nu am avut. Să nu credeți că dacă unii au mașini de 100 de mii de euro sau contruiesc un cartier de mii de euro, nu îți este și ție gândul la un Monaco, Saint Tropez sau chiar la Mamaia. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii.”,  a spus Dorian Popa.