Stiri mondene

Dorian Popa a vorbit cu sinceritate la „Invitatul de 12” despre energia lui de zi cu zi. Care este cheia succesului său?!

Dorian Popa la „Invitatul de 12”
Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, ieșind în evidență în ultimii ani mai ales prin intermediul vloggurilor sale.

Dorian Popa a fost „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat de duminica trecută și a vorbit despre începuturile carierei sale, dar și despre legăturile pe care le are cu generația tânără. Artistul este aproape non-stop pe rețelele de socializare, fiind apreciat pentru sinceritatea pe care o afișează zi de zi. Cu toate că pare că se distrează în fiecare secundă a vieții sale, Dorian Popa recunoaște că are și foarte multe responsabilități în momentul în care le vorbește copiilor care îl urmăresc. Întrebat de Cosmin Cernat cum se simte în momentele în care este expus în proporție de 90% pe online, artistul a oferit un răspuns uluitor. 

Dorian Popa la „Invitatul de 12”

„Mă simt mai împlinit de când mă expun atât de mult, decât atunci când nu mă expuneam și nu-mi găsisem drumul. Nu mă consumă absolut deloc în mod negativ. Mă consumă ca orice muncă”, a spus Dorian Popa în interviul cu Cosmin Cernat. 

Dorian Popa vorbește despre credința în Dumnezeu. Cât de credincios este artistul?!

Dorian Popa îl menționează mereu pe Dumnezeu în discuțiile sale, motiv pentru care a fost întrebat de către prezentatorul emisiunii „Invitatul de 12” dacă este o persoană credincioasă. Artistul spune că nu este credincios practicant, dar se simte ghidat de o prezență supranaturală la orice pas. 

„Sunt extrem de încărcat cu prezența lui Dumnezeu. Nu știu dacă mă mint eu singur. Eu consider că Dumnezeu există și este foarte atent la ce facem și când am sfeclit-o Dumnezeu m-a apostrofat și când am făcut bine Dumnezeu mi-a dat înapoi bine, ba chiar mai mult chiar. Eu cred că există această prezență care ne urmărește și care ne veghează și cred că ar trebui să avem cu toții un boss interior care să ne facă să ne dorim mai mult în fiecare zi”, a explicat Dorian Popa în cadrul emisiunii.