Lansări muzicale

Andreea Bănică și Dorian Popa au lansat „Dragoste încercată”

Andreea Bănică și Dorian Popa au lansat „Dragoste încercată”
Andreea Bănică și Dorian Popa colaborează pentru prima dată și lansează „Dragoste încercată”, un single despre iubire, orgoliu și împăcare.

Piesa cântată de Andreea Bănică și Dorian Popa este compusă de Laurențiu Duță, Sergiu Buta și Constantin Butnaru și are un videoclip regizat de Kobzzon. 

Protagoniștii clipului sunt Andreea Bănică și Dorian Popa care interpretează rolul unui cuplu ce locuiește în aceeași casă, dar din cauza unei mândrii exagerate se află într-un conflict continuu. Deși iubirea trebuie să fie cel mai puternic sentiment, de multe ori orgoliul reușește să primeze. 

Dorian Popa, despre colaborarea cu Andreea Bănică: „A contat și faptul că o cunosc pe Andreea”

„Mi-a plăcut foarte mult piesa când mi-a fost propusă, motiv pentru care nu am ezitat să fiu featuring pe piesă. În primul rând a contat și faptul că o cunosc pe Andreea încă de când eram mic și îi ascultam muzica atunci când nici măcar nu mă gândeam că voi avea o carieră în același domeniu în care activează și ea. Este o onoare să fiu pe un single alături de Andreea Bănică. Și îmi place foarte mult melodia compusă de către Laurențiu Duță, acesta fiind și unul dintre motivele care a cântărit foarte mult la participarea mea pe această piesă" ,a declarat Dorian Popa.

„Sunt sigură că foarte mulți dintre voi vă veți regăsi în versurile piesei <<Dragoste încercată>>, este o poveste pe care cu toții am trăit-o cel puțin o dată. Adesea alegem să lăsăm micile obstacole să ne împiedice să ne bucurăm de momentele petrecute împreună și să pierdem din vedere lucrurile cu adevărat importante. Iubirea trebuie învăţată şi încercată, însă cu sufletul deschis și cu zâmbetul pe buze, așa cum facem și noi în cel mai recent clip lansat. A fost o plăcere să colaborez cu Dorian, este un om foarte talentat și implicat", a spus și Andreea Bănică.