Stiri mondene

Doliu în lumea muzicii din România. A murit Aurel Mitran, fost manager al trupelor Compact, Iris și Holograf

A murit Aurel Mitran
A murit Aurel Mitran [Sursa foto: Facebook]
A murit Aurel Mitran, unul dintre cei mai importanţi impresari şi producători de spectacole din România. Ce mesaj au transmis membrii trupei Holograf?

Aurel Mitran, fostul impresar al ”Holograf”, a încetat din viață joi dimineață. De-a lunul anilor, Aurel Mitran a fost impresarul multor trupe și artiști de succes. Le-a fost alături lui Nicu Alifantis și Alexandru Andrieș, a impresariat marile trupe rock ale anilor '80, a fost primul care a adus pe scenele noastre mari artiști din sfera world music, precum Al Di Meola, Cesaria Evora, Lhasa de Sela, Bobby Mc Ferrin.

De asemenea, a lucrat la Teatrul Tănase, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie și Teatrul Ion Creangă.

A murit Aurel Mitran
A murit Aurel Mitran[Sursa foto: Facebook]

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți artiștii cu care a lucrat de-a lungul timpului. Artistul Nicu Alifantis este extrem de afectat de pierderea celui care i-a fost alături ani întregi. ”Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun, a încetat din viață Aurel Mitran.

Drum lin, prietene. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în paza Sa. Mulțumesc pentru tot, Aurel!”.

Membrii trupei Holograf sunt copleșiți de durere

Dincolo de manager și impresar, Aurel Mitran a devenit un om apropiat oamenilor alături de care a lucrat, astfel că moartea lui a lăsat în urmă multă durere. Membrii trupei Holograf și-au exprimat regretul în cuvinte și au transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: Ștefan Bănică Jr, declarații emoționante după moartea actorului Mitică Popescu: ”Îi ascultam cu interes poveștile”. Au jucat împreună în peste 300 de spectacole

”Ne este extrem de greu să acceptăm că Aurel Mitran nu mai este. Pentru noi a fost unul dintre cei mai importanți oameni, prieteni, profesioniști din viașa și cariera noastră. Cuvintele sunt puține ca să exprime întreaga noastră recunoștință pentru el. Drum bun printre stele, prieten drag. N-ai fost niciodată “too old to rock’n’roll”, dar cu siguranță “too young to die”! Să te odihnești în pace. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre! ”, au transmis membrii trupei Holograf. 

Trupul fără viață al lui Aurel Mitran, depus la Teatrul Excelsior

Trupul neînsuflețit al impresarului va fi adus la ora 12:00, la Teatrul Excelsior din București. Aici vor putea veni toți cei care își doresc să-i aducă un ultim omagiu.