Stiri mondene

Dispariție misterioasă la Hollywood. Actorul Julian Sands este de negăsit după 13 zile de căutări. A dispărut într-o zonă muntoasă de lângă Los Angeles

Julian Sands a dispărut
Julian Sands a dispărut
Julian Sands este căutat de aproape două săptămâni de autoritățile din California, dar actarul britanic este de negăsit.

Julian Sands, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele „A Room with a View” și „Arachnophobia”, a fost dat dispărut de soţia sa, Eugenia Citkowitz, pe 13 ianuarie. Actorul în vârstă de 65 de ani făcuse o drumeţie pe Muntele Baldy, la nord de Los Angeles şi nu a dat alte veşti. Maşina lui, goală, a fost găsită în apropierea locului unde şi-a început excursia.

Acest munte este cunoscut ca fiind periculos, „ chiar şi pentru drumeţii experimentaţi ”, conform Oficiului Şerifului din comitatul San Bernardino.

În plus, California a fost lovită recent de furtuni puternice şi devastatoare. Rafalele de vânt şi inundaţiile au provocat moartea a peste cincisprezece persoane. 

Julian Sands a dispărut
Julian Sands a dispărut

Fratele lui Julian Sand, Nick Sands, a făcut de curând declarații prin care a dat de înțeles că și-a pierdut deja speranța de a-și mai găsi fratele în viață sau chiar de a-i mai găsi trupul.

Nick susține că actorului îi plăcea foarte mult să meargă în zona în care a dispărut.

Citește și: Jeremy Renner, externat la două săptămâni după accident. Ce a făcut actorul american după ce a ieşit din spital: ”Am fost foarte încântat”

„Nu a fost încă declarat dispărut, presupus mort, dar știu în inima mea că s-a dus. Totuși, dacă luăm în calcul ceea ce înseamnă rivalitatea dintre frați, i-ar sta în fire să iasă de acolo și să-mi demonstreze că m-am înșelat...

Are o aramată de prieteni, fani și admiratori care au fost fantastici cu sprijinul lor și o să-i ducă dorul. ”, a spus Nick Sands.

Julian Sands a dispărut
Julian Sands a dispărut

Echipele de salvare fac tot posibilul să-l găsească

În timp ce autorităţile californiane încercă să-l găsească pe actorul de la Hollywood, dat dispărut în munţii din Los Angeles, familia sa a mulţumit echipelor mobilizate la faţa locului pentru munca „eroică”.

„Suntem profund emoţionaţi de efuziunea de dragoste şi sprijin”, a declarat familia actorului într-un comunicat, transmis de BBC. „Mulţumirile noastre sincere membrilor dedicaţi din comitatul San Bernardino care coordonează căutarea iubitului nostru Julian".

Julian Sands, care a crescut în Yorkshire, are o carieră complexă, de decenii în industria cinematografică, apărând în zeci de roluri în filme şi la televiziune. De mai mulţi ani actorul locuieşte în zona Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz, și cei trei copii ai lor.

Julian Sands a dispărut
Julian Sands a dispărut

Citește și: Alec Baldwin revine în rolul principal din "Rust", după ce a fost acuzat de omor din culpă în cazul morţii Halynei Hutchins. Soțul victimei va rămâne producător executiv al proiectului

Într-un interviu din 2018 acordat The Guardian, Sands a vorbit despre pasiunea sa pentru mersul pe munte şi despre importanţa de a se lansa în noi aventuri pe măsură ce îmbătrâneşte. Într-un alt interviu, din 2020, el s-a descris drept cel mai fericit atunci când este "aproape de un vârf de munte într-o dimineaţă rece glorioasă".