Stiri mondene

Jeremy Renner, externat la două săptămâni după accident. Ce a făcut actorul american după ce a ieşit din spital: ”Am fost foarte încântat”

Jeremy Renner, externat la două săptămâni după accident
Jeremy Renner a fost externat [Sursa foto: Facebook]
După două săptămâni petrecute în spital, Jeremy Renner este din nou lângă familia sa. Cum se simte actorul și ce le-a spus fanilor?

La începutul lunii, Jeremy Renner a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit răni severe provocate de un plug de zăpadă. În urmă cu puțin timp, actorul nominalizat la Oscar a anunțat că a fost externat și deja a privit al doilea sezon al serialului său, ”Mayor of Kingstown”, alături de familie, acasă.

„Am ieşit din ceaţă şi din convalescenţă. Am fost foarte încântat să privesc primul episod din sezonul 2 cu familia mea”, a scris Jeremy Renner.

Cu câteva ore mai devreme, actorul, cunoscut din filmele Marvel, publicase pe Instagram fotografia casei sale din Nevada.

„Mi-e dor de coconul meu”, a scris el. 

Jeremy Renner a fost externat
Jeremy Renner a fost externat[Sursa foto: Facebook]

Jeremy Renner era aproape să moară în timp ce dădea zăpada

Reprezentanții celebrului actor au declarat mai târziu că Renner a suferit un traumatism toracic și mai multe leziune, deși starea lui era una critică imediat după incident, starul de la Hollywood era stabil.

Citește și: Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit. S-a fotografiat pe patul de spital: „Vă trimit dragoste tuturor”

Cu toate acestea, surse apropiate de actor au declarat: „ Este mult mai rău decât știe oricine. Jeremy este foarte conștient de faptul că aproape că a murit acolo. Partea dreaptă a pieptului lui Jeremy a fost zdrobită, iar partea superioară a trunchiului i se prăbușise. Avea, de asemenea, o rană gravă la cap, care sângera și o rană la picior”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Potrivit primelor date ale anchetei, actorul conducea acest plug de zăpadă pentru a încerca să elibereze un vehicul acoperit de zăpadă când utilajul s-a rostogolit pe unul dintre picioarele lui. Transportat de urgenţă la spital cu elicopterul, Jeremy Renner a suferit „traume la piept” şi „răni ortopedice”, potrivit declaraţiilor purtătorului său de cuvânt pentru CNN. De atunci a suferit două operaţii.

Citește și: Edward Norton este rudă cu Pocahontas. A primit vestea la televizor: „Este cea de-a 12-a străbunică a ta”

Săptămâna trecută, actorul din Avengers a împlinit vârsta de 52 de ani şi și-a sărbătorit ziua de naștere în spital, alături de familie. Jeremy Renner a postat şi un videoclip pe Twitter, în care apare întins în pat, cu masca de oxigen, avându-le lângă el pe mama şi sora lui.