Lansări muzicale

Disney a dezvăluit pentru prima oară câți bani a făcut un film care a fost lansat pe platforma Disney Plus

Disney a dezvăluit pentru prima oară câți bani a făcut un film care a fost lansat pe platforma Disney Plus
[Sursa foto: Facebook ]
Platformele de streaming sunt secretoase când vine vorba despre banii încasaţi. Disney a dezvăluit însă în premieră ce profit a făcut cu un film.

 Cei de la Disney au fost nevoiţi să dezvăluie în premieră câţi bani au încasat cu un film. Acest lucru s-a întâmplat în urma conflictului cu actriţa Scarlett Johansson.

Câţi bani a făcut Disney Plus cu filmul Black Widow

 Scarlett Johansson a dat în judecată Disney, pentru că, susţine ea, contractul nu a fost respectat. Actriţa cu rolul principal din filmul "Black Widow" ar fi avut o clauză în contract, conform căreia pelicula trebuia să aibă premiera în cinematografe, iar ea ar fi primit un procent din vânzarea biletelor.

Cei de la Disney au încălcat însă înţelegerea, iar filmul a fost lansat concomitent în cinematografe şi pe Disney Plus, ceea ce i-a adus mari prejudicii financiare lui Scarlett Johansson.

Disney a dezvăluit pentru prima oară câți bani a făcut un film care a fost lansat pe platforma Disney Plus

 "Nu există nicio bază pentru această acțiune în instanță. Procesul este deosebit de trist și tulburător pentru lipsa de respect față de efectele oribile și prelungite ale pandemiei COVID-19. Disney a respectat pe deplin contractul doamnei Johansson și, în plus, lansarea filmului pe Disney+ i-a îmbunătățit semnificativ capacitatea de a câștiga o compensație suplimentară în plus față de cei 20 de milioane de dolari pe care i-a

primit până în prezent”
, a declarat un purtător de cuvânt de la Disney.

 Deşi platformele de streaming nu dau niciodată publicităţii sumele pe care le încasează, Disney a reuşit o premieră, dorind să arate că reţeta financiară pentru Scarlett Johansson nu a fost afectată. "Până pe 15 august 2021, filmul a strâns peste 367 de milioane de dolari la box office şi peste 125 de milioane de dolari din platforma de streaming", se arată într-un comunicat Disney.

 Deşi a avut deja încasări de peste jumătate de miliard de dolari, Black Widow nu este cel mai de succes film din acest an, din punct de vedere financiar. "F9: The Fast Saga", peliculă care a avut premiera în luna mai, a avut încasări de 681 de milioane de dolari.