Stiri

Netflix pregătește un blockbuster de zile mari cu Will Smith și regizorul filmului John Wick

Netflix pregătește un blockbuster de zile mari cu Will Smith și regizorul filmului John Wick
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix achiziţionează drepturile unui blockbuster cu Will Smith, regizat de David Leitch.

 Will Smith va fi vedeta filmului pe care Netflix vrea să îl transmită în toată lumea. Blockbuster-ul produs de STXfilms, Smith’s Westbrook Studios şi Leitch’s 87North va fi regizat de David Leich, creatorul "John Wick".

Ce blockbuster pregăteşte Netflix, cu Will Smith în rolul principal

 Netflix a făcut deja marele anunţ. Filmul "Fast & Loose", cu Will Smith în rolul principal şi regizat de celebrul David Leach va fi transmis worldwide de către platforma de streaming.

Netflix a avut o concurenţă uriaşă pentru a obţine exclusuvitatea acestei producţii, luptându-se cu ceilalţi giganţi de pe piaţă, HBO Max, Disney+ şi Apple TV Plus, dar se pare că le-a înaintat producătorilor filmului cea mai bună ofertă.

 În "Fast & Loose", Will Smith interpretează rolul unui bărbat care se trezeşte fără memorie, neştiind absolut nimic despre propria persoană sau despre orice altceva. Asezând fiecare bucăţică din puzzle, acesta reuşeşte să îşi dea seama că în trecut ducea o viaţă dublă, de mafiot, dar şi de agent CIA sub acoperire. Producţia este regizată de nimeni altul decât David Leach. Acesta a regizat pelicule precum "John Wick", "Atomic Blonde", "Deadpool 2" şi spin-off-ul pentru "Fast & Furious", "Hobbs & Shaw". Acestea sunt deocamdată singurele informaţii care au ieşit la iveală despre filmul "Fast & Loose", despre care nu se ştie nici ce actori vor mai face parte din distribuţie, în afară de Will Smith.

 Extrem de aşteptat este şi un alt răspuns din partea Netflix, şi anume când vor începe filmările. Platforma de streaming nu a făcut încă un anunţ oficial nici cu privire la data premierei filmului. 

 Ultimul film în care a jucat Will Smith este "Bad Boys for Life", al treilea al francizei. Pelicula din 2020, în care Smith a făcut pereche cu Martin Lawrence, a fost o adevărată lovitură de box office, cu nu mai puţin de 427 de milioane de dolari încasări.

Netflix pregătește un blockbuster de zile mari cu Will Smith și regizorul filmului John Wick