Stiri mondene

"Discuția a devenit atât de violentă". Fratele Shakirei și Gerard Pique, la un pas de bătaie! Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația

Fratele Shakirei și Gerard Pique, la un pas de bătaie!
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]
Fratele Shakirei ar fi sărit la bătaie cu fostul internațional spaniol Gerard Pique, în timpul unei dispute între cei doi foști soți. Scandalul a fost oprit doar de intervenția Poliției.

Gerard Pique a fost în Miami pentru a-și vizita copiii, pe Sasha și Milan, care stau cu mama lor, Shakira. Vizita celebrului jucător al Barcelonei a generat un interes uriaș în rândul presei tabloid americane și multe camere TV au filmat aproape pas cu pas călătoria lui Gerard Pique în însorita Florida. Vedeta catalană s-a cazat într-un hotel de lux și s-a relaxat la piscină alături de copiii săi, pe care i-a scos apoi la restaurant pentru a mânca pizza în stil napoletan.

Cu toate acestea, însă, voiajul lui Pique pe tărâm american nu a avut doar episoade plăcute, așa cum a relatat media din America Latină.

Gerard Pique
Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Scandal de proporții între Shakira și Gerard Pique. Fratele artistei a intervenit

Conform spuselor jurnalistei Veronica Bastos, preluate de către programul TV al celor de la Telemundo La Mesa Caliente, fratele artistei Shakira, Tonino Mebarak, a sărit la bătaie cu Gerard Pique, după o dispută aprinsă între cei doi foști parteneri.

Fratele Shakirei și  Gerard Pique, la un pas de bătaie!
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Securea războiul e departe de a se termina. Cum a descris-o Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, pe Shakira

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora.

Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Veronica Bastos, jurnalista citată de publicația Mundo Deportivo.

Aceeași sursă susține chiar că a fost necesară intervenția poliției pentru a pune capăt conflictului spontan, însă acest lucru nu poate fi verificat deoarece nu există niciun fel de raport al poliției americane sau înregistrări care să confirme veridicitatea zvonului, relatează prosport.ro

Fratele Shakirei și  Gerard Pique, la un pas de bătaie!
Shakira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Condiția controversată pe care Shakira i-a impus-o lui Pique ca să își vadă copiii

Shakira s-a mutat definitiv la Miami în această primăvară și i-a luat cu ea și pe cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan. Conform înțelegerii cu Pique, fostul fotbalist poate petrece 10 zile pe lună cu cei doi copii ai lor. De asemenea, Gerard are dreptul de a-și petrece Paștele și Crăciunul alături de Sasha și Milan.