Stiri

Shakira și-ar fi găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios din Miami

Shakira și-ar fi găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios din Miami
Shakira și-ar fi găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios din Miami [Sursa foto: Facebook]
A găsit Shakira din nou dragostea? Cântăreața „se întâlnește cu un bărbat misterios în Miami”, după ce s-a despărțit de logodnicul ei Gerard Pique, susține presa spaniolă.

S-ar putea ca Shakira să-și fi găsit dragostea din nou în Miami, potrivit speculațiilor presei spaniole.

Shakira în vârstă de 46 de ani, se mută în Florida după ce a semnat un acord de custodia copilului cu fostul Gerard Pique.

Fanii au rămas să ghicească dacă va părăsi Barcelona împreună cu fiii ei Milan, în vârstă de zece ani, și Sasha de scris că plănuia să plece pe 1 aprilie.

Totuși, acest lucru a fost înainte să se scrie că mama ei a fost internată în Barcelona după ce i s-a găsit un cheag de sânge la picior.

Citește și: De ce a izbucnit, de fapt, Shakira în plâns în magazinul din New York

Acum, site-ul de știri spaniol OK Diario spune că artista ar putea avea un alt motiv să-și accelereze mutarea la Miami- un „bărbat misterios” despre care se spune că l-ar fi cunoscut în urmă cu câteva luni înainte de a scrie cel mai recent cântec al ei, care

îl vizează direct pe Pique și noua lui iubită Clara Chia.

Citește și: Bătaie în toată regula între Shakira și soacra ei. Montserrat Bernabeu ar fi lovit-o pe cântăreața columbiană de față cu proprii copii

Shakira și-ar fi găsit alinarea în brațele unui bărbat misterios

Site-ul de știri spaniol a scris în weekend: „Se pare că artista columbiană ar fi putut găsi o nouă iluzie în forma unui bărbat misterios pe care se pare că l-a cunoscut în Miami și cu care a fost în contact de patru luni”.

Laura Fa, una dintre cele două jurnaliste care urmărește cazul Shakirei și care scrie în mod regulat despre ea pentru ziarul catalan El Periodico, a declarat la începutul acestei luni că artista se gândește la o nouă dată de 1 aprilie pentru a părăsi Barcelona cu copiii ei, după ce au declarat inițiale că această mutare s-ar întâmpla la sfârșitul anului școlar.

Asta s-a întâmplat înainte ca mama ei, Nidia Ripoll, să fie internată în capitala catalană, după ce i s-a găsit un cheag de sânge la picior.