Stiri mondene

Condiția controversată pe care Shakira i-a impus-o lui Pique ca să își vadă copiii

Shakira
Condiția controversată pe care Shakira i-a impus-o lui Pique ca să își vadă copiii [Sursa foto: Hepta]
Dacă Gerard Piqué nu este dispus să se supună, nu își va putea vedea copiii.

Cântăreața, dansatoarea și compozitoarea columbiană Shakira i-a pus o condiție controversată fostului ei partener Gerard Piqué, pentru ca acesta să-și poată vizita cei doi fii Sasha și Milan la Miami.

Când celebrul cuplu s-a despărțit anul trecut, nu au reușit să ajungă la un acord pentru custodia celor doi copii ai lor. După luni de întâlniri cu avocații lor, Piqué a acceptat în cele din urmă să-i dea custodia columbianei și, cu asta, să-i permită să-i ducă la Miami.

Fostul fotbalist al FC Barcelona a pus și condiții. Shakira ar trebui să plătească pentru fiecare dintre biletele de avion și cazarea lui atunci când decide să le viziteze în Miami.

Cu toate acestea, ultima condiție pe care Shakira și-a pus-o pentru ca fostul ei partener să-și poată vedea cei doi copii, este nimic mai mult și nimic mai puțin decât prezența Clara Chia Marti în viața celor doi fii.

Potrivit mai multor surse apropiate, Shakira nu vrea ca fostul ei partener să-și aducă actuala iubită să-și vadă copiii. Vedeta încă are oarecare resentiment știind că tânăra de 23 de ani a fost femeia cu care a fost înlocuită, așa că nu îi va permite să aibă acces la cei doi copii ai săi.

Această condiție trebuie îndeplinită la literă, altfel Shakira nu-i va permite lui Gerard Piqué să-i vadă pe Sasha și Milan.

Shakira Sasha si Milan
Shakira a plecat din Spania pe 3 aprilie[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Cum a ajuns Shakira să aiba probleme cu Fiscul din cauza avocatului lui Gerard Pique

Shakira a plecat din Spania pe 3 aprilie

„M-am stabilit in Barcelona pentru a da stabilitate copiilor mei, aceeasi stabilitate pe care o vom cauta in alt colt al planetei impreuna cu prieteni si familie. Astazi, vom incepe un alt capitol pentru a ne gasi fericirea. Multumim tuturor pentru ca ati navigat impreuna cu mine pe aceste valuri in Barcelona, locul unde am invatat ca prietenia este mai durabila descat iubirea.

Citește și: Informația explozivă care circulă în presa internațională: Iubita lui Pique, Clara Chia Marti ar fi bărbat la origine. Dovezile sunt șocante

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat acolo, mi-au sters lacrimile, m-au inspirat si m-au facut sa cresc. Vreau sa multumesc publicului spaniol care m-a primit cu caldura si loialitate. Promit ca ne vom vedea in curand”, a scris artista pe rețelele de socializare.