Stiri mondene

Problemele intime ale Shakirei au dus la despărțirea de Pique? Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între artista și fostul fotbalist în timpul relației

Shakira la menopauza?
Clara Chia Marti, dezvaluire rusinoasa despre Shakira. Care ar fi fost motivul despartirii dintre artista si Gerad Pique [Sursa foto: Hapta si Instagram]
Clara Chia, actuala iubita a lui Gerard Pique, s-ar fi saturat de toate atacurile indreptate spre ea si a inceput sa riposteze la adresa Shakirei.

Clara Chia Marti s-a saturat sa fie tinta criticilor venite din partea Shakirei si s-a hotarat sa nu mai taca lansand atacuri fara precedent la adresa cantaretei columbiene. Mai mult, actuala iubita a lui Gerard Pique ar fi dezvaluit motivul pentru care fostul fotbalist a rupt relatia cu ea. 

Citește și: Securea războiul e departe de a se termina. Cum a descris-o Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, pe Shakira

De cand s-a aflat ca fostul fotbalist a inselat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, tanara a fost tot timpul in centrul atentiei in ultimele luni. Multi fani ai Shakirei au inceput sa lanseze campanii de hate la adresa celor doi indragostiti.

Gerard Pique și Clara Chia Marti
Gerard Pique și Clara Chia Marti[Sursa foto: Instagram]

Jurnalistul Roberto Antolin sustine ca iubita lui Gerard Pique, Clara Chia Marti si cercul ei de prieteni apropiati, o numesc pe Shakira "batrana si la menopauza" tratand-o cu mult dispret.

"Shakira si Gerard Pique nu mai facusera amor de foarte mult timp, nu stiu daca e la menopauza sau nu, cred, totusi ca e prea tanara. O iubesc pe Shakira, cred ca este o femeie spectaculoasa, dar ei deja aveau probleme si nu mai intretineau relatii intime demult," a mentionat jurnalistul.

Ce condiție i-ar pune Clara Chia Marti lui Piqué să o ia de nevastă
Clara Chia Marti și Gerard Piqué[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Shakira, surprinsă în Miami purtând un cadou de lux pe care Pique i l-a făcut în trecut

Cand Clara Chia s-ar afla in preajma prietenilor sai si ar veni vorba despre Shakira in conversatie, iubita lui Gerard Pique se refera la ea in acesti termeni pentru a se apara, dar a deveni si ofesinva in acelasi timp, amintindu-si mereu cum columbianca a lansat trei single-uri in care a atacat-o mereu si aducand in discutie despre tradarea pe care a fost nevoita sa o indure.