Stiri

Dimineața Nebună: Uneia dintre jucătoarele de la Australian Open i-a fost furat prosopul. Arbitrul l-a fugărit pe hoț după meci - AUDIO

Uneia dintre jucătoare i-a fost furat prosopul
Uneia dintre jucătoare i-a fost furat prosopul [Sursa foto: Captură video]
Finalul meciului dintre Lin Zhu și Rebecca Marino, din primul tur al competiției de la Melbourne, a fost marcat de un moment neașteptat.

Faza zilei la Australian Open. După ce Lin Zhu și Rebecca Marino s-au felicitat la fileu și au mers să-l salute pe arbitru, sportivele au văzut că prosopul uneia dintre ele era în mâinile unui suporter. Marino i-a spus adversarei sale: "Cineva tocmai ți-a luat prosopul!".

Arbitrul de scaun a auzit această discuție și a reacționat imediat. Britanicul James Keothavong a strigat: "Oh! Stați, stați așa!" și a sărit de pe scaunul lui, plecând în tribune, pe urmele hoțului.

Arbitrul James Keothavong este fratele antrenoarei echipei de Billie Jean King Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong. Aceasta a fost o jucătoare importantă în circuitul WTA, ocupând locul 48 în anul 2009.

Citește și: Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep. Antrenorul francez răspunde criticilor: „Am făcut-o de atâtea ori!”

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Novak Djokovic, victima unui ”hoț” la Australian Open în 2012

Acesta nu este singurul incident de acest gen petrecut vreodată la Australian Open. În 2012, lui Novak Djokovic i s-a furat un tricou chiar după finala cu Rafael Nadal. După meci, sârbul a mers să-i ofere un tricou unui suporter de doar 14 ani, care stătea în primul rând. Când s-a apropiat de tribună și a aruncat bluza spre tânăra lui fană, o femeie care avea bilet la doar două locuri distanță, s-a aplecat și a furat tricoul de sub nasul fetei.

Novak Djokovic
Novak Djokovic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Simona Halep a ieșit din Top 10 WTA. Ce loc ocupă acum tenismena în clasament

Femeia a fost rugată să-i dea bluza vecinei sale de scaun, care voia să o expună pe peretul dedicat lui Djokovic din camera ei, dar aceasta a refuzat, spunând că oricine din primele rânduri ar fi putut pune mâna pe tricoul care nu i-a fost înmânat direct adolescentei.