Stiri

Dimineața Nebună: Un instalator fals a jefuit un bătrânel de 95 de ani din București - AUDIO

Un instalator fals a jefuit un bătrânel de 95 de ani din București
Un instalator fals a jefuit un bătrânel de 95 de ani din București
Un tânăr de 27 de ani a jefuit un bătrân de 95 de ani din București prefăcându-se că e instalator. A încercat să fugă, dar a căzut în plasa poliţiei.

Potrivit Poliției Capitalei, în 5 februarie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin apel la 112, de un bărbat în vârstă de 95 de ani cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, o persoană necunoscută i-ar fi furat din locuință 4.750 de lei. În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Instalatorul fals care a „prăduit”mai mulți bătrâni din Capitală a fost prins de oamenii legii

Probatoriul administrat a relevat faptul că, sub pretextul că este instalator și că s-ar fi produs o inundație care a afectat apartamentul, bărbatul ar fi pătruns în locuința din Sectorul 2 și, profitând de neatenția victimei, ar fi furat  de pe o masă un plic ce conținea 4.500 de lei, iar din buzunarul unei haine 250 de lei. La percheziția corporală, individul avea la el peste 8.500 de euro, bani pe care nu i-a putut justifica în fața organelor de cercetare. 

Un instalator fals a jefuit un bătrânel de 95 de ani din București
Un instalator fals a jefuit un bătrânel de 95 de ani din București

Citește și: Dimineața Nebună: Directorul unei grădini zoologice, acuzat că a ordonat ca niște capre rare să fie ucise și gătite pentru o petrecere- AUDIO

Luni, la data de 13 februarie 2023, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de aducere care a fost emis pe numele bărbatului care era bănuit de săvârșirea faptei, ulterior fiind depistat și condus la audieri.

În baza probelor strânse de oamenii legii, tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu un dosar penal, după ce și-a furat propria mașină din curtea soacrei- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.