Stiri

Dimineața Nebună: Mihai Trăistariu aude zgomote ciudate din mașina din spălat. Artistul susține că este bântuit de fantome: ”Fraților, nu mai rezist!” - AUDIO

Mihai Trăistariu aude zgomote ciudate din mașina din spălat.
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]
Lucruri paranormale în baia lui Mihai Trăistariu. Cântărețul le-a dezvăluit fanilor că primește semne de la mașina de spălat.

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, este martorul unor întâmplări cât se poate de ciudate. Cântărețul nu mai are liniște în casă de când mașina sa de spălat a început să scoată o serie de sunete bizare. Artistul care în 2006 a dat lovitura la Eurovision a povestit întreaga situație și despre posibilele semne pe care le-ar putea primi de pe lumea cealaltă sau din viitor.

El a mărturisit că nu a luat în calcul să vândă mașina de spălat, cu toate că fenomenele strani se întâmplă de mai bine de o lună.

Mihai Trăistariu aude zgomote ciudate din mașina din spălat.
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu a vrut să participe la Eurovision 2023: ”Nu am renunțat definitiv”. Ce promisiune și-a făcut artistul

„O să spuneți c-am înnebunit de tot... dar uitați-vă și voi !Sunt într-un hotel, la București.Caloriferul

a început să păcăne și el. După ce, de o lună de zile, mașina mea de spălat, de acasă, de la Constanța... păcăne matematic. Ascultați, priviți și cruciți-vă. Fraților, nu mai rezist. Cineva îmi trimite mesaje! Altfel... e nebunie curată! Jur! Acum... pe bune! Credeți că e cineva de pe lumea cealaltă ?Cică ar putea fi oameni care nu mai sunt în viață și sunt prinși între cele două lumi: nici la morți dar nici la vii.
Ce părere aveți? Există așa ceva? P. S: Eu tot tind să cred că sunt eu din viitor. Jur! Îmi dau semne în trecut. Adică acum!!!”
, este mesajul scris de Mihai Trăistariu.

Cântărețul nu s-a gândit să vândă mașina de spălat

Întrebat în cadrul unei emisiuni tv dacă s-a gândit să o vândă, Mihai Trăistariu  a precizat că nu a luat în calcul și această variantă, mai ales că ar putea fi vorba de niște semne, după cum afirmă chiar el. În plus, artistul a încercat să descifreze mesajele care ar veni din interiorul mașinii de spălat.

Mihai Trăistariu aude zgomote ciudate din mașina din spălat.
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mihai Trăistariu uimește din nou! Artistul a mărturisit că ar vrea să își cloneze copiii: ”Nu mă încântă ideea să înfiez”

„M-am uitat în tot ce se poate. M-am gândit că e mecanismul stricat. Mașina e de doi ani, e nouă. N-am chemat pe nimeni. Am zis că o las acolo, că poate e un mesaj, să îl descifrez. Se face aproape o lună și nu s-a mai oprit. Am scos-o din funcțiune, deci nu are legătură cu curentul electric. Ea e conectată la apă, are furtunul de apă băgat. Deci, poate să aibă legătură cu apa, dar nu e sunet de apă, că mai spun că vine apa cu presiune. Așa face încontinuu. Eu țin ușa închisă, să nu o aud. Nu vreau să o vând, că poate e un semn”,  a mai spus artistul.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.