Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat a intrat cu o grenadă în sediul Poliției. Clădirea a fost evacuată - AUDIO

Un bărbat a intrat cu grenada în sediul Poliției.
Un bărbat a intrat cu grenada în sediul Poliției. [Sursa foto: PixaBay]
Momente de panică într-un sediu de poliție din Satu Mare. Polițiștii s-au trezit cu o grenadă pe birou.

Un bărbat din județul Satu Mare nu doar că s-a prezentat la sediul Poliției cu o grenadă în mână, dar a și așezat-o direct pe masă, în fața agenților. Șocați, oamenii legii au apelat imediat o echipă de pirotehnici și au evacuat clădirea. Aceștia au ajuns în comună, alertați de urgență, au dispus evacuarea postului de poliție și au trecut la cercetarea grenadei. Într-un final, după ce au verificat-o și-au dat seama că nu are o încărcătură explozivă și nu prezintă un pericol real. 

Momente de panică într-un sediu de poliție din Satu Mare
Momente de panică într-un sediu de poliție din Satu Mare

Bărbatul a găsit grenada într-un sertar

Bărbatul de 41 de ani a descoperit grenada într-unul din sertarele piesei de mobilier pe care îl trasforma în așchii de pus pe foc. Pentru că era duminică, iar grenada nu i s-a părut periculoasă, dat fiind că a stat multă vreme în sertar fără să explodeze, bărbatul nu a solicitat intervenția poliției pentru a nu-i deranja pe polițiști în ziua lor liberă.

El nu a sunat nici la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112.

”La data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare -Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Terebești, despre faptul că ar fi achiziționat un obiect de mobilier vechi, iar într-unul din sertarele acestuia ar fi găsit o grenadă.”

, a transmis poliția.  

S-a procedat la ridicarea grenadei în vederea expertizării. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii, de către persoane necunoscute, a infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive”.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol. Ce au găsit anchetatorii la domiciliul acestuia- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.