Stiri

Dimineața Nebună: Şeful unui post de poliție din Olt a fost găsit beat în sediul Poliţiei. A refuzat să fie testat - AUDIO

 Şeful unui post de poliție din Olt a fost găsit beat în sediul Poliţiei
Şeful unui post de poliție din Olt a fost găsit beat în sediul Poliţiei
Șeful unui post de poliție din Olt a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, în uniforma de serviciu, chiar în sediul Poliției.

Șeful unui post de Poliție dintr-o comună din  județul Olt a fost găsit beat în sediul instituției. Întâmplarea s-a petrecut luni după-amiază, în comuna Brâncoveni.În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că polițistul se afla în postul de poliție, sub influența băuturilor alcoolice, însă, conform graficului, acesta se afla în afara orelor de program.

Șeful postului de poliție Brâncoveni a fost găsit sub influența alcoolului

Un cetățean a sunat la 112 să anunțe că șeful Postului de Poliție Brâncoveni este în stare de ebrietate, în postul de poliție, în hainele de serviciu.

Cetățeanul nu știa dacă polițistul este sau nu în timpul serviciului, însă spune că polițistul nu se afla pentru prima dată în acea stare.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat și-a dat șeful în judecată pentru că este plătit cu peste o sută de mii de euro pe an să nu facă nimic: „Mă plictisesc!”- AUDIO

„La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Brâncoveni s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, în sediul postului de poliție. Din primele verificări s-a constatat faptul că polițistul se afla în postul de poliție, sub influența băuturilor alcoolice, însă, conform graficului, acesta se afla în afara orelor de program", transmite IPJ Olt.

În urma sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la Brâncoveni, l-a testat pe polițistul reclamat, stabilind că acesta, într-adevăr, consumase băuturi alcoolice.

“În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință”, se arată într-un comunicat IPJ Olt, potrivit gazetaoltului.ro.

Citește și: Dimineața Nebună: CJ Timiș a cumpărat umbrele, căni și termosuri pentru promovarea instituției. Valoarea depășește suma de 20.000 de euro- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.